Aino-Mari Kiianmies

Väitän, että suuri osa alisuoriutumisesta johtuu puutteellisesta itsensä johtamisesta.

Ajattelija ja tekijä

Aino-Mari Kiianmies

Tulevaisuus luodaan nyt

Aino-Mari Kiianmies auttaa sinua eteenpäin: voimaan, viestimään ja johtamaan paremmin. Hänen intohimonaan on valmentaa ihmisiä kohti kukoistusta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Läsnäolotaidot ovat yksiä kriittisimpiä tulevaisuustaitoja, jotka mahdollistavat pysähtymisen ja syvemmän pohdiskelun. Tulevaisuusorientoitunut ihminen ymmärtää, että kohdatakseen ja johtaakseen toista on ensin kohdattava ja johdettava itseään. Hän löytää aikaa ja mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen janoten jatkuvaa oppimista ja parempia tapoja toimia.

Aino-Mari on puhunut tuhansille ihmisille vuodesta 2007. Inspiraatiopuheissaan hän ajatteluttaa luontevasti niin pienten kuin isojen yritysten johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita. Hänen puheensa ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan ja elämänmakuisuudessaan herättelevän muutosvoimaisia.

Oleskelu ja opiskelu maailman parhaissa yliopistoissa, kovimmissa ohjelmissa, virikkeellisimmissä start-up-yhteisöissä ja parhaiden coachien avulla näkyy, kuuluu ja maistuu Aino-Marin tekemisessä. Hän on ammentanut kilpaurheilun ja startup-yrittäjyyden äärikokemuksista toimivia ajattelu- ja toimintamalleja ja ottanut pöydälle elämänlaadun ja menestymisen kannalta olennaisimmat itsensä ja toisten johtamisen teemat. Aino-Mari luennoi suomeksi ja englanniksi.

Palautteita Aino-Marin puheista ja valmennuksista:

I think she is a breath of fresh air to seasoned professionals who’ve been there and done that. She’s a thoughtful and creative thinker, warm and empathetic, and moves in profound ways to challenge even the most innovative thinkers to lift their game.

– Jussi

I had the pleasure to attend an inspiring keynote speech of future leadership held by Aino-Mari. Her profound but also versatile knowledge of various topics with a unique way of combining them was really refreshing. Furthermore, she is very action oriented and uses plenty of not often seen techniques to involve and activate participants. Highly recommended!

– Jarno

The presentation on the mindset of a future leader was insightful and inspiring. Aino-Mari is an engaging speaker.

– Pirkka

It was a pleasure to attend Aino-Mari’s coaching, more with less. She created a safe and warm atmosphere around her during the coaching. In addition, her expertise is truly impressive and inspiring. I can recommend her coaching with all my heart.

– Jaana

Aino-Mari is a convincing speaker and a warm-hearted person with a broad knowledge and experience to talk about very different subjects.

– Hanna-Kaisa

Aiheet esimerkiksi

  • Itsensä johtaminen ja valmentaminen
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi
  • Energian-, ajan- ja stressinhallinta
  • Tulevaisuustaidot
  • Kasvu paremmaksi johtajaksi

Pressikuvat

Aino-Mari Kiianmies

Aino-Mari Kiianmies

Johtamisen asiantuntija

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2