Ali Jahangiri

Jahangirin jutut ovat juuri sitä, mitä suomalainenkin stand up tarvitsee: Tarvetta kertoa, miltä yhteiskunta näyttää, ja miten sen normit tuntuvat omalla iholla

Radiotoimittaja, juontaja

Ali Jahangiri

Juonnot, roastaukset ja stand up

Ali Jahangiri on suomalais-iranilainen stand up -koomikko ja juontaja.

Ali on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja työskennellyt koomikon- ja juontajanuransa lisäksi muun muassa konsulttiyhtiö Trainers’ Housen projektipäällikkönä.

Ali on nähty television puolella. Hän juonsi Subilla keväinä 2012 ja 2013 tositelevisio-ohjelmaa Viidakon tähtöset sekä Yle Puheessa tammikuussa 2013 alkanutta radio-ohjelmaa Ali ja Husu yhdessä Abdirahim Husseinin kanssa. Kesällä 2013 sekä 2014 hän veti Yle Puheella oma keskusteluohjelma Ali Show. Tunnettu hän on myös suositusta Tuntematon Pakolainen -dokumentistaan, jossa hän matkusti pakolaisten mukana Kreikasta Suomeen. Hän puhuukin rasisminvastaisuudesta ja maahanmuuttajuudesta mielellään.

Alin stand up -esityksen aikana kukaan ei ole turvassa. Ali tykittää taukoamatta ja energiaa säästelemättä tehden huomioita niin ennakkoluuloista, perheestä ja suhteista kuin vaikkapa ahdasmielisestä ajattelusta. Ali on törkeän pidettävä rääväsuu, jonka esitys varmasti saa sinut nauramaan - ehkä myös ajattelemaan. Ilta tulee olemaan hervoton.

Juttu Etelä-Saimaa-lehdessä / Toukokuu 2015:
Jahangirin jutut ovat juuri sitä, mitä suomalainenkin stand up tarvitsee: Tarvetta kertoa, miltä yhteiskunta näyttää, ja miten sen normit tuntuvat omalla iholla. Silti Jahangirin sanomiset eivät ole yksioikoista saarnaamista vaan stand upia, mietittyä puhetta yleisön edessä.

Jutuissa kuuluu ajatteleminen, mutta silti ne tulevat sydämestä. Jutuissa on rakenne (vaikkakin usein amebamainen), mutta tämä hetki on Jahangirille kaikki kaikessa. Hän elää elämäänsä siinä meidän silmiemme edessä.

Henry Chezek totesi omassa lyhyessä setissään, että poliittinen korrektius on Suomessa mennyt jo liian pitkälle. Jahangiri pyyhkii tuolla poliittisella korrektiudella pöytää mennen tulle. Vaikut lähtevät paitsi korvakäytävistä myös aivoista. Mahtavaa, Jahangiri palauttaa vaarallisuuden komiikkaan.

Pressikuvat

Ali Jahangiri

Ali Jahangiri

Stand-up koomikko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2