Anna Perho

Johda itseäsi ja yritystäsi arvoistasi käsin: mikä on tärkeää, se johtakoon toimintaasi ja valintojasi.

Toimittaja, ratkaisukeskeinen valmentaja

Anna Perho

Räväkkä puhuja, loistava juontaja!

Anna Perho on Suomen suosituimpia inspiraatiopuhujia, jonka motto on "kunnollista, mutta hauskaa." Annan puheet nojaavat vankkaan akateemiseen näyttöön, jonka hän paketoi keikalla viihdyttävään ja ajattelua provosoivaan muotoon.

"Työssäni toimittajana olen tajunnut, että jos ihmisiin haluaa vaikuttaa, se pitää tehdä tavalla, joka menee ensin tunteeseen. Sen jälkeen portti on auki, ja siitä voi ujuttaa sisään tietoa, joka auttaa ihmistä eteenpäin. Kun saan kuuntelijan hymyilemään – edes vinosti – tiedän, että hänen sisällään tapahtuu jotain."

Anna on työskennellyt myös yritysvalmentajana vuosikymmenen ajan. Hän ammentaakin puheisiinsa runsaasti esimerkkejä elävästä elämästä ja työpaikkojen draamoista.

Anna on konseptoinut puheensa selkeiksi teemoiksi. Suosituin niistä, Antisäätäjä-puhe, käsittelee kiireen taltuttamista ja ajankäytön järkeistämistä.

"Fiksu ajankäyttö on tärkeimpiä itsen johtamisen työkaluja. Paljon tekevänä yrittäjänä olen myös kaikkien kiireisten vertaiskokija, se tyyppi joka todellakin tietää mistä puhuu, kun puhutaan säätämisestä."

Anna on kirjoittanut kuusi selfhelp- ja bisneskirjaa, joista vaikeita vuorovaikutustilanteita käsittelevä Suorat Sanat taipuu myös puheeksi.

"Suorat Sanat-puheessa käsittelen yhteiseöllisyyden vahvistamista, vuorovaikutuksen lainalaisuuksia ja erityisesti palautteen antamisen ja saamisen jaloa taitoa. Miten sanoa asioista niin, etteivät osapuolet möksähdä? Tai jos möksähtivät jo, miten tilannetta pitäisi paikata?"

Kommunikaatioteemaan linkittyy myös Annan esiintymistaitoja käsittelevä puhe.

"Nykyisin olen se ärsyttävä tyyppi, joka sanoo suorastaan kaipaavansa jännittämistä, mutta olen kulkenut tähän pisteeseen pitkän tien. Siksi rakastan puhua esiintymisjännityksen lievittämisestä sekä vaikuttavasta puheesta. Kaikkien ei tarvitse ryhtyä lavapuhujiksi, mutta esiintymistaitojen preppaamisesta on hyötyä esimerkiksi myyntityössä."

Kolmas kysytty puhe käsittelee muutoksen sietämistä. Psykologista joustavuutta ja ajatusmalleja treenaamalla alituista muutosta on helpompi kestää, vaikka epämukavuus sen ympäriltä ei koskaan poistukaan.

"Ihmisen tragedia on, että haluamme sekä syödä kakun että pitää sen. Kaipaamme muutosta, mutta mikään ei saisi muuttua."

Anna sanoo rakastavansa puhujan työtä. Miksi?

"Puhe on maailman vanhin media, joka parhaimmillaan inspiroi ihmisiä elämää mullistaviin valintoihin. On todella palkitsevaa nähdä kuuntelijan kasvoilla toivon ja innostuksen ilme, kun joku lause kolahtaa."

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Anna Perho

Anna Perho

Media-alan yrittäjä

Mediasta tutut räväkät puhujat

Innostavat juontajat

Mediasta tutut valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2