Vuoden Puhuja 2022 -voittajat on julkistettu! Lue lisää

Anna Perho

Johda itseäsi ja yritystäsi arvoistasi käsin: mikä on tärkeää, se johtakoon toimintaasi ja valintojasi.

Toimittaja, ratkaisukeskeinen valmentaja

Anna Perho

Räväkkä puhuja, loistava juontaja!

Toimittaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja Anna Perho on työskennellyt media-alan yrittäjänä yli 20 vuoden ajan. Hänet tunnetaan kolumnistina, radiojuontajana sekä tv-esiintyjänä.

Perho on kirjoittanut neljä selfhelp-opasta, joissa hän käy läpi erilaisia elämänhallintaan ja itsensä johtamiseen liittyviä näkökulmia. Antisäätäjä-ajanhallintametodia avaava kirja julkaistiin syksyllä 2017.

Hän on kouluttautunut Lyhytterapiainstituutissa ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi. Hän soveltaa ratkaisukeskeistä psykologiaa erityisesti työhyvinvointia ja ajanhallintaa käsittelevissä puheissaan.

Perho on ammattipuhuja, joka kokee onnistuneensa, jos kuulija poistuu tilaisuudesta inspiroituneessa ja positiivisiin muutoksiin kurottavassa tilassa. Hän on myös kokenut henkilöhaastattelija ja juontaja kutsuvierastilaisuuksissa.

Anna Perhon luentoaiheita ovat esimerkiksi:
- Hyvinvoinnin kansalaistaidot
- Työn ja perhe-elämän yhdistäminen
- Antisäätäjä-ajanhallintametodi
- Työhyvinvointi ratkaisukeskeisestä näkökulmasta
- Mistä syntyy hyvä sisältö?

Luennot räätälöidään kohderyhmän mukaan.

Anna Perho oli ehdolla Vuoden puhujaksi Vuoden puhuja -gaalassa 2017.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Anna Perho

Anna Perho

Media-alan yrittäjä

Opettavaiset fasilitaattorit

Seremoniamestarit

Ajatuksia herättävät inspiraatiopuhujat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2