Anni Laurila

Anni Laurila

Yhteinen tulevaisuutemme on jokaisen käsissä

Anni Laurila on nuori arkkitehti, joka ylittää perinteisiä rajoja tuodakseen ratkaisuja maailmanlaajuisiin haasteisiin. Häntä on kuvailtu maailmanparantajaksi ja "superälyköksi" mediassa mm. Kauppalehdessä, YLE Teemalla, MTV:llä, Aalto-yliopiston tulevaisuuden toivona sekä Tekniikka & Taloudessa. Hänen matkansa tähän päivään on tehnyt hänen näkökulmansa alati muuttuvasta maailmasta ainutlaatuiseksi.

Anni valmistui Singularity Universityn Global Solutions -ohjelmasta, joka kerää visionäärejä ratkomaan maailman suurimpia ongelmia edistyksellisten teknologioiden ja yrittäjyyden avulla. Ohjelma järjestettiin NASA:lla Piilaakson sydämessä, jossa Anni teki yhteistyötä menestyneistä teknologiayrittäjistä ja vaikuttajista koostuvien huippuosaajien kanssa ymmärtääkseen laajasti eri alojen teknologisesta kehityksestä, sen disruptiivisesta vaikutuksesta ja potentiaalista ratkoa globaaleja ongelmia.

Anni pääsi Singularity Universityyn voittamalla Suomen ensimmäisen Global Impact Challenge -kilpailun, jossa haettiin ideoita miljoonien ihmisten elämänlaadun parantamiseksi. Hänen ideansa oli keino Kiinan vedenlaadun parantamiseksi. Seuraavina vuosina Anni itse järjesti kilpailua, tarjotakseen muille saman mahdollisuuden.

Arkkitehtinä Anni on tehnyt rakennus- ja kaupunkisuunnittelua Suomessa, Kiinassa ja Afrikassa. Hänen erikoisalaansa on kaupunkialueiden ja rakennusten potentiaalin löytäminen sekä niiden tulevaisuuden turvaaminen suunnitteluratkaisujen avulla. Tässä tärkeä rooli on myös teknologian kehityksen ymmärtämisellä kaupunkien pitkäjänteisessä suunnittelussa. Hän on myös toiminut yrittäjänä Piilaaksossa ja Suomessa.

Anni Laurila on World Economic Forumin Global Shapers -jäsen, jonka Yhdysvaltojen entinen varapresidentti Al Gore on kouluttanut Climate Leaderiksi – puhumaan vaikuttavasti ilmastonmuutoksesta ja eri alojen kestävistä ratkaisuista. Anni on kutsuttu puhujaksi Suomessa ja Yhdysvalloissa monipuolisesti eri tapahtumiin. Atlantin toisella puolella hän on puhunut Singularity Universityssä NASA:lla ja San Franciscon Leadership Forumissa. Suomessa hän on puhunut mm. nuorten startup-yhteisöjen sekä vaikuttajien ja teknologiajohtajien tapahtumissa.

Annin aiheita ovat tulevaisuuden mullistavat teknologiat, maailman haasteiden ratkaiseminen, arkkitehtuuri, laajamittainen kaupunkien suunnittelu sekä yrittäjyys.

Anni Laurilan suurin tavoite puhujana on inspiroida kuuntelijaa hakemaan pelottomasti oman polkunsa ja tapansa ratkoa maailman haasteita, sekä ottamaan ratkaisevat askeleet matkan aloittamiseksi.

Video

Pressikuvat

Anni Laurila

Anni Laurila

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2