Anni Lintula
Valokuvaaja: Satu Nyström

Z-sukupolven asinatuntija

Anni Lintula

Digitaalisen median asiantuntija, luova johtaja, inspiroiva esiintyjä

Anni Lintula on digtaalisen median ja innovatiivisen tarinankerronnan asiantuntija. Hän on työskennellyt lähes 20 vuotta media-alalla niin journalistina, päätoimittajana kuin liiketoimintajohtajanakin, ja toimii nyt A-lehtien B2B-liiketoiminnan vetäjänä ja luovana johtajana. Anni toimii myös neuvonantajana media-alan kasvuyrityksissä, kuten Bonfire-bisnesmediassa. Anni Lintula toimii myös viestinnän asiantuntijana THL:n koronaepidemian torjunnan strategisessa työryhmässä.

Anni Lintula on työskennellyt koko uransa media-alan digitransformaation parissa. Digitalisoituminen on muuttanut median, viestinnän ja markkinoinnin toimintakentän pysyvästi, eivätkä vanhat keinot enää riitä. Se on pakottanut – ja antanut mahdollisuuden – kehittää jatkuvasti uutta. Anni on ollut luotsaamassa lukuisia menestyneitä digitaalisia mediatuotteita, kuten verkkoyhteisöjä, palkittua chatfiction-somedraamaa, YouTube-yhteisöjä ja podcast-sarjoja. Anni on ollut toteuttamassa myös useita tutkimushankkeita mediankäytön muutoksesta, vuorovaikutuksellisesta sisällöntuotannosta ja some-vaikuttajien vallasta ja vastuusta.

Anni Lintulan puheenvuoroissa sukelletaan kiinnostavalla tavalla perinteisen ja uuden median muuttuviin rooleihin ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin yleisöjen ja yhteisöjen rakentamisessa. Annilla onkin lukuisia konkreettisia esimerkkejä siitä, miten mediailmiöt syntyvät ja miten suosittuja sosiaalisen median palveluita hyödynnetään radikaalin kiinnostavassa digiviestinnässä. Puheenvuoroissaan Anni nostaa esiin myös asiakasymmärryksen roolin markkinoinnissa ja viestinnässä ja pureutuu siihen, miten yritykset ja organisaatiot saavat asiakkaidensa piilevät toiveet esiin.

Anni on erittäin kokenut esiintyjä: hänet on nähty key note -puhujana muun muassa media-alan tapahtumissa, ja hän on käynyt useissa organisaatioissa perehdyttämässä tiimejä digitaalisen viestinnän mahdollisuuksiin. Hän on myös vakituisena panelistina Ylen aamu tv:n Jälkidigi-osiossa, jossa ruoditaan digitaalisen median ajankohtaisia ilmiöitä.

Teemat:

• Vaikuttava digiviestintä ja innovatiivinen tarinankerronta
• Yleisöjen ja yhteisöjen rakentaminen digitaalisissa kanavissa
• Luova tarinankerronta ja sisältömuotoilu
• Somevaikuttajien valta ja vastuu

Video

Pressikuvat

Anni Lintula

Anni Lintula

liiketoimintajohtaja

Valokuvaaja: Satu Nyström

Palkitut Vuoden Puhujat

Palkitut fasilitaattorit

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2