Antti Vahtera
Antti Vahtera on eräs Suomen tunnetuimmista ja valovoimaisimmista keittiömestareista. Hän on tehnyt pitkän uran keittiössä toimien mm. Suomen suurlähetystön kokkina Moskovassa, ravintola Juliassa ja Marina Palacessa Turussa, Arctian konsultoivana keittiömestarina sekä Turussa sijaitsevan Ravintola Roccan perustajana ja ravintoloitsijana.
Antin luennot kertovat niin onnistumisen kuin epäonnistumisen tunteista sijoittuen erityisesti ravintolan kiehtovaan ympäristöön. Antti kertoo näistä kokemuksista oman ammattinsa näkökulmasta. Taustalla on keittiön, ravintoloiden, kuin hotellienkin maailma. Luentoja siivittävät myös Antin uran aikana tapahtuneet hauskat tarinat kommelluksineen.
Antin aiheita ovat esimerkiksi:
- Epäonnistuminen ja siitä toipuminen voittoon
- Kunnianhimon merkitys
- Menestyminen ja onnistuminen