Arman Alizad

Se asia mitä mä teen, kun mä aamulla herään, onko se sitä mitä mä haluan tehdä? Vai olisko jotakin muuta mitä mielummin tekisin? Unelmaa täytyy olla.

Ilmiöitä luova tuottaja

Arman Alizad

Karismaattinen puhuja. Omien unelmiensa toteuttaja.

Speakersforumin Vuoden Puhuja 2011 & 2023

Arman Alizad on dokumenttiohjaaja ja televisiotuottaja. Hänen dokumentaariset tv-ohjelmat ovat saaneet suuren suosion, kuten Arman ja viimeinen ristiretki sekä Arman Pohjantähden alla.

Vuosien varrella maailmanmatkaaja Arman on reissannut läpi monen maan kohdaten useita kulttuureja ja ihmiskohtaloita. Hän on selvittänyt maailman tilaa uusista näkökulmista ja kyseenalaistaa omaksuttuja asenteita ja mielipiteitä.

Puhujana Arman Alizad on karismaattinen, eläytyvä, ajatuksia herättävä ja hän vie läsnäolon sekä aitouden äärimmilleen. Arman puhuu kokemastaan ja näkemästään tuoden esiin maailman monimuotoisuutta, värikkyyttä ja epätäydellisyyttä. Näistä kokemuksista kumpuaa ymmärrys ja kiitollisuus sitä kohtaan mitä elämässä jo on, ja miten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman elämänsä kulkuun. Unelmia tulee tavoitella ja asioihin voi vaikuttaa, kun vain itse niin haluaa.

Arman on taitava ja vaikuttava tarinankertoja. Hän puhuu aidosti ja rehellisesti unelmista, yrittäjyydestä, ihmisten kohtaamisesta, kulttuureista, onnistumisesta ja epäonnistumisesta. Oman tarinansa lomassa hän ottaa esiin käännekohtia, joissa omilla valinnoilla ja asenteella on suuri merkitys tulevaisuuden kehittymiseen.

Aiheet esimerkiksi

  • Yrittäjyys
  • Monikulttuurisuus ja kulttuurien sekä ihmisten kohtaaminen
  • Unelmien tavoittelu ja toteutus
  • Onnistuminen ja epäonnistuminen

Video

Pressikuvat

Podcastit

11. Miten saavuttaa unelmansa Arman Alizad?

Arman Alizad on toiminut tyylineuvojana, toimittajana, luennoitsijana sekä televisiojuontajana. Hänen dokumentaariset tv-ohjelmat ovat saaneet suuren suosion, kuten Arman ja viimeinen ristiretki, Kill Arman ja Venla-palkittu Arman Pohjantähden alla. Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

Artikkelit

Arman Alizad

Arman Alizad

Tuottaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2