Camilla Tuominen
Valokuvaaja: Elina Simonen

Tunnekouluttaja, kuvittaja, kirjailija

Camilla Tuominen

Tunteet yrityksen kilpailuetuna

Speakersforum All Stars - Puhuja

Camilla Tuominen (KTM, psykologian perusopinnot) on tunnekouluttaja, tietokirjailija, Speakersforumin All Stars -puhuja sekä vuoden business vaikuttaja 2019. Ennen yrittäjyyttä hän työskenteli vuosia liikkeenjohdon konsulttina kunnes vuonna 2012 irtisanoutui ymmärrettyään, että tulevaisuuden kilpailukyky riippuu siitä kuinka hyvät taidot yksilöillä ja yrityksillä on ymmärtää ja johtaa tunteita. Hän perusti tunne-startup Emotion Trackerin, jonka toimitusjohtajana toimi kunnes myi sen 2019. Häneltä on ilmestynyt kolme tunteiden johtamisen kirjaa, joista viimeisin Tunteet ei kuulu työpaikalle (Otava) ilmestyi syksyllä 2020. Syksyllä 2023 Camilla aloittaa väitöskirjatutkijana, jossa hän tulee tutkimaan työelämän tunteiden ja kuvien yhteyttä.

Organisaatioilla on usein hallussa strategian, prosessien ja järjestelmien optimointi, mutta kaiken tämän taustalla vaikuttava, liikkeellepaneva voima voi jäädä huomiotta. Tunteiden johtamisella on keskeinen merkitys kestävän organisaation ja vankan yrityskulttuurin rakentamisessa. Sitä tarvitaan osaamisen säilyttämiseen, innovaatioiden kehittämiseen ja viime kädessä liiketoiminnan tulevaisuuden turvaamiseen.

Tunteiden johtaminen on vastoin uskomuksia täysin opittavissa. Camillan puheenvuoroissa ja koulutuksissa käsitellään kysymyksiä kuten: Miten johtaa omia tunteita kiireen keskellä? Kuinka käsitellä tiiminä pettymyksiä? Miten saada lisää virtaa tekemiseen? Miten lisätä luottamusta asiakaskohtaamisissa? Kuinka uskaltaa kohdata asiakas myös tunnetasolla? Nämä ovat taitoja, joita koneet eivät osaa ja niissä piilee tulevaisuuden kilpailukyky.

Camilla tuo koulutuksiinsa tunnetiedon ja herättävien kuviensa lisäksi myös hänen ymmärryksensä yritysmaailmasta ja erityisesti asiakaskohtaamista, joka oli hänen pääaineensa ja erityisalanaan kun hän toimi liikkeenjohdon konsulttina. Häntä kiitetään antaneen muille inspiraatiota, innostusta, rohkaisua ja uusia oivalluksia.

Aiheet esimerkiksi

 • Pelkkä pinta ei enää riitä - tulevaisuuden menestyjät uskaltavat kohdata syvemmin
 • Tunneälykkäästi ja rohkeasti kohti tulevaisuutta
 • Tunteiden johtaminen - tulevaisuuden välttämätön supertaito
 • Tunteiden johtaminen & asiakaskohtaaminen: kuinka ymmärtää paremmin asiakasta?
 • Omien tunteiden johtaminen kiireen keskellä
 • Yrittäjyys ja tunnevuoristorata
 • Rohkeus
 • Asiakaskokemus
 • Innostava johtaminen
 • Itsensä johtaminen
 • Työhyvinvointi
 • Työntekijäkokemus
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Artikkelit

Camilla Tuominen

Camilla Tuominen

Tunneluennoitsija

Valokuvaaja: Elina Simonen

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2