Christina Dahlblom

Töihin pitäisi olla mukava mennä. Liian monen kohdalla näin ei ole, ja usein se johtuu ainakin osittain huonosta johtamisesta.

Johtaminen, suoritus, ilmapiiri

Christina Dahlblom

Christina on toiminut valmentajana ja konsulttina 15 vuotta. Hän on ollut mukana kehittämässä lukuisten yritysten kulttuuria, ilmapiiriä ja johtamista, ja on myös toiminut esimiehenä ja hallitustehtävissä vuodesta 2004. Hänen intohimonaan ovat johtajuuden kehittämisen ohjelmat, joiden avulla parannetaan sekä suorituskykyä että asiakas- ja työntekijäkokemusta. Christina työskentelee johtoryhmien, esimiesten ja muiden ryhmien parissa projekteissa, jotka keskittyvät edellisten lisäksi organisaation toimintaan ja työyhteisön kulttuuriin.

"Töihin pitäisi olla mukava mennä. Liian monen kohdalla näin ei ole, ja usein se johtuu ainakin osittain huonosta johtamisesta. Hyödyntämätöntä potentiaalia on paljon, mutta on monia keinoja, joilla sen voi saada käyttöön. Outoa kyllä, digitaalisen kehityksen aikakaudella ihmisten välinen vuorovaikutus näyttäisi olevan yksi aikamme suurimmista haasteista."

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Christina Dahlblom

Christina Dahlblom

Toimitusjohtaja, johtajuusvalmentaja

Menestyneet yritysjohtajat

Yrittäjähenkiset juontajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2