Christoffer Weiss

Tapahtuma-, ja media-alan moniottelija

Christoffer Weiss

Ammattipuhumisen ja presentaatioiden ammattilainen

Christoffer Weiss on satoja tapahtumia tuottanut AudioVisuaalinen Alkemisti. Alkemistin työnkuvaan kuuluu mm. presentaatioiden vastaanotto ja käsittely. Weiss on uransa aikana vastaanottanut yli 1000 presentaatiota. Christoffer Weiss on laajasti tutkinut presentaatioita, katsonut tuhansia tunteja luentoja ja haastatellut Suomen eturivin ammattipuhujia ymmärtääkseen mikä toimii ja mikä ei.

Christoffer Weiss on peruskoulutukseltaan näyttelijä, ja on esiintynyt kymmenissä teatteri-, tv- ja elokuvatuotannossa. Lisäksi hän on dynaaminen ja energinen kouluttaja ja valmentaja. Christoffer palaa innosta auttaa ihmisiä ilmaisemaan itseään selkeämmin ja välittää viestinsä vakuuttavammin. Ainutlaatuisen taustansa ansiosta Christoffer osaa nähdä pintaa syvemmälle ja antaa konkreettisia neuvoja optimaalisen ulosannin saavuttamiseksi.

Christoffer Weiss on luonut/päivittänyt presentaatioita kansainvälisille puhujille kuten Les Brown, Kevin Harrington, Bob Proctor, Robert Kiyosaki, Randy Zuckerberg. Suomessa Christoffer on ollut mukana Nordic Business Forumin, Evento Awardsin ja Biohacker Summitin tuotantotiimeissä ja luonut presentaatioita kiinteistövälittäjä Andrei Koivumäelle, Puhdistamon Joni Inkiselle sekä terveysvalmentajille Tomi Kokolle ja Olli Postille.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Christoffer Weiss

Christoffer Weiss

Näyttelijä

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2