Elise Pietarila

Kun verrataan digitaalista mediaa perinteiseen mediaan, ainut oikea ero on se, että digitaalinen media kykenee vuorovaikutuksen.

Sisällöntuotannon ammattilainen

Elise Pietarila

Ilmiöiden luoja - Sosiaalisen ja digitaalisen median hyödyntäminen

Miten saatiin 30 000 ihmistä luopumaan kuukaudeksi lihansyönnistä? Miten luotiin Pohjoismaiden suurin kansainvälinen, isoja areenoja täyttänyt tubettajatapahtuma? Miten nostetaan viikosta toiseen tärkeitä puheenaiheita suomalaiseen julkiseen keskusteluun – käyttämällä hyväksi sosiaalisen, digitaalisen ja perinteisen median parhaita ominaisuuksia.

Elise Pietarila on persoonallinen markkinoinnin, viestinnän ja sisällöntuotannon ammattilainen ja yrittäjä, joka tunnetaan parhaiten Docventures-, Madventures -tuotantoyhtiön Gimmeyawallet Productionsin toimitusjohtajana ja TubeCon-tubettajatapahtuman perustajana. Rakastettuja tuotantoja joiden takana Elise on ovat mm. Ina ♥ Porno, Tervo ja Halme Tosisuomalaisuutta etsimässä, Sami Yaffa - Sound Tracker, TLDR Mad ja M/S Mystery. Viime vuosina hän on ollut mukana voittamassa kymmentä Kultaista Venlaa ja Formaatti-Finlandiaa, hänet on valittu 100 vaikutusvaltaisimman suomalaisen joukkoon sekä vuoden uhkarohkeimmaksi yrittäjäksi, mutta tärkeintä Eliselle on luoda ihmisille merkityksellisiä kokemuksia ja ilmiöitä.

Gimmeyawalletissa Elise on mullistanut entisestään vahvan Madventures-sisällöntuotannon tuomalla mukaan sosiaalisen ja digimedian ilmiöpotentiaalia sekä sitouttamalla ja osallistamalla yleisöä tavoilla, joita suomalaisessa mediassa ei ole ennen nähty. Vaikutusvaltaansa Elise haluaa käyttää hyvään, josta hyvä esimerkki on turvapaikanhakijoiden yrittäjyysmahdollisuuksia mullistanut Startup Refugees - järjestö.

Elise on rohkea edelläkävijä ja yritysjohtaja jolla on painavaa sanottavaa ja omakohtaisia onnistumisen ja epäonnistumisen kokemuksia markkinoinnista, sosiaalisen ja digitaalisen median hyödyntämisestä, tiedon popularisoinnista, luovasta johtamisesta, yhteisöjen synnyttämisestä, yritysten yhteiskuntavastuusta sekä median tulevaisuudesta.

Pressikuvat

Elise Pietarila

Elise Pietarila

Sosiaalisen median ilmiöiden luoja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2