Emma Kimiläinen

Ammattilaisura autourheilun parissa

Emma Kimiläinen

Tähtäimessä menestys

Emma Kimiläinen on autourheilija, joka aloitti ajamisen 3-vuotiaana. Yhteensä Emman autourheilu-ura on kestänyt jo yli 30 vuotta, joista hän on ajanut ammatikseen yli 15 vuotta. Lisäksi Emma on median ja puheen monialayrittäjä sekä äiti.

Syksyllä 2023 Emma Kimiläinen heittäytyi tanssin pyörteisiin MTV:n supersuositussa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Hän on tullut tunnetuksi suomalaisille myös radiojuontajana niin Radio Novan kuin Radio Suomipopinkin liikenneohjelmista, sekä Viaplayn F1-asiantuntijana ja MTV:n suositun Suomen surkein kuski -ohjelman päätuomarina.

Emma Kimiläinen on sanavalmis, energinen sekä inspiroiva esiintyjä, joka näkyy niin hänen puheissaan kuin juonnoissaan.

Emma Kimiläinen tarjoaa kuulijoille mieleenpainuvien tarinoiden, omien kokemusten sekä tieteen näkökulmasta ajatuksen ruokaa muun muassa stereotypioista, nykyisestä vallitsevasta tasa-arvon ja diversiteetin kulttuurista, omasta asennoitumisesta sekä menestyksen konseptista ja hyvinvoinnin hallinnasta.

Puheenvuorojen aikana selviää, miten ja millä mentaliteetillä Emma on onnistunut rakentamaan yli 15 vuotta kestäneen ammattilaisuran autourheilun maailmassa, joka on tunnettu sukupuolittuneista stereotypioistaan, politiikastaan sekä rahan vaikutusvallasta. Vaikka autourheilu tai formulat eivät olisi lajina tuttuja, löytää varmasti jokainen puheesta yhtymäkohtia tiimityöskentelyyn, organisaation eri osa-alueiden yhteistyöhön, yksilön vastuuseen tiimityöskentelyssä, tunnelmajohtamiseen sekä ennen kaikkea omaan asennoitumiseen jatkuvaa muutosta ja omaa hyvinvointia kohtaan.

Lisäksi Emma avaa puheissaan urheilupsykologian saloja, kuten mistä henkinen kantti syntyy ja mikä tekee voittajan, sekä millä keinoin voimme hallita suorituspaineita, ahdistusta ja stressiä.

Aiheet esimerkiksi

  • Ajanhallinta
  • Tehokkuus
  • Tähtäimessä menestys / ajatuksen ruokaa stereotypioista, asenteesta, jatkuvasta muutoksesta & henkisestä jaksamisesta
  • Tiimityöskentely
  • Ennakkoluulot ja niiden kääntäminen voitoksi

Video

Pressikuvat

Emma Kimiläinen

Emma Kimiläinen

Autourheilija, juontaja

Valokuvaaja: Gesina Sundström

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2