Harri Gustafsberg

Jokainen määrittelee menestyksensä itse. Miten minä menestyn oman elämäni ohjaajana?

Harri Gustafsberg

Kokemuksellista, tieteellistä, vaikuttavaa ja käytännöllistä

Speakersforumin Vuoden Tulokas 2016

Harri Gustafsberg on yrittäjä, palkittu tietokirjailija, TV-persoona, käyttäytymistieteiden tutkija ja palkittu yrityspuhuja. Hänen intohimo on selvittää ihmisyyden mysteerejä; miten yksilö voi kehittää tilannetietoisuutta ja paineen alaista päätöksenteko, miten henkisiä voimavaroja ja resilienssiä vahvistetaan, miten stressin kanssa opetellaan tanssimaan ja miten palaudutaan tehokkaasti vaativasta työstä. Harrin ydinaiheita ovat myös neuvotteluissa, vaikuttamisen psykologiassa, operatiivisessa johtamisessa, sekä voittavan tiimin dynamiikassa.

Harri Gustafsbergin kokemuksellinen tausta on poikkeuksellinen. Harri työskenteli Poliisin valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Harri havahtui aikanaan poliisin operatiivisessa työssä, että vaikka yksiköllä oli poikkeuksellisen suuri motivaatio olla ammatissaan parhaita, ja he harjoittelivat ammattimaisesti fyysisiä ja taktisia taitoja, tehtävillä tapahtui silti virheitä. Syy oli ääritilanteiden aiheuttama voimakas stressireaktio. Harri alkoi etsiä valmiusyksikkö Karhulle valmentajaa juuri näihin teemoihin. Vaativia tilanteita kokenutta ammattilaista ei kuitenkaan löytynyt Suomesta, joten Harri päätti alkaa perehtymään aiheeseen itse.

Puhujana ja valmentajana Harri Gustafsberg on sekoitus käytännönläheisyyttä ja tieteellisyyttä. Harri on valmentanut 10 vuoden aikana erittäin laajasti hyvin erilaisissa organisaatioissa ja hänen näkemyksensä suomalaisesta työelämästä on laaja. Jokainen puhe ja valmennus räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Harrin näkemyksen mukaan puhujalla tai valmentajalla tulee olla vahva kokemuksellinen tausta, sekä tieteellinen perehtyneisyys. Harri on kirjoittanut 7 tietokirjaa, joista uusin, on nimeltään 10 askelta mielen mestaruuteen (Otava 2024). Harri luennoi sujuvasti myös englanniksi.

Aiheet esimerkiksi

  • Mielen valmentaminen
  • Henkinen suorituskyky ja sen lisääminen
  • Johtajuus ja itsensä johtaminen
  • Palautteen antaminen
  • Vuorovaikutus
  • Tiimityö
  • Karhuryhmä
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Artikkelit

Harri Gustafsberg

Harri Gustafsberg

Tietokirjailija, Ph.D.

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2