Harri Syrjänen
Harri Syrjänen kuuluu suomalaisten kokkien ykköskaartiin; hän on edustanut Suomea kulinaarimaajoukkueessa. Päätoimisesti Harri työskentelee food stylist:inä.
Harri on työskennellyt myös Lontoossa The Canteen -nimisessä ravintolassa (yhden tähden Michelin luokitus). Helsingissä televisiostakin tunnetun Harrin taidonnäytteitä on voinut maistella ravintola G.W.Sundmans:issa sekä nykytaiteen museon ravintola Kiasmassa.
Harri on tuttu suomalaisille mm. televisio-ohjelmista Soppamies, Kokkisota ja Saaristoruokaa.
Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:
- Nykyaikainen ruokafilosofia
- Erilaiset valmistustavat ja terveellisyys
- Syö terveellisesti ja hyvin
- Yrittäjyys
Palvelumuotoilu
Motivaatiopuhujat
Opettavaiset fasilitaattorit
Artikkelit
Miten ChatGPT muuttaa työntekoa – työkaluista tunteisiin
ChatGPT voi kuunnella, oppia ja haastaa käyttäjiä. Se voi osallistua luonnollisissa keskusteluissa, jotka ovat merkityksellisiä, henkilökohtaisia ja mielenkiintoisia. Se voi saada heidät tuntemaan itsensä kuulluiksi, arvostetuiksi ja uteliaiksi. Miten amm
| 7 Maaliskuu
Mitä jos? -podcastin uusi kausi tulossa
Speakersforumin ja Jalmari Karvisen kanssa yhteistyössä toteutettu Mitä jos? -podcast saa jatkoa! Pääsemme pian kuulemaan uusia mielenkiintoisia tarinoita oman alansa menestyneimpien asiantuntijoiden kasvusta ja “Mitä jos…?” -hetkistä. Kaikki podcastin pu
| 7 Maaliskuu