Heikki Huovinen

Tarvitsemme merkityksellistä kuormaa kantaaksemme, mutta kaikki lähtee levosta.

Suorituskyvyn valmentaja

Heikki Huovinen

Suorituskyky, vahvuudet, elämänhallinta

Heikki Huovinen on todellinen ihmisen suorituskyvyn valmentamisen moniottelija ja ihmiselämän ihmettelijä. Fyysisen ja psyykkisen valmentamisen metodeja käyttäen Heikki on valmentanut yli 10 vuotta huipulla suorittavia ihmisiä Formula-1 kuskeista yritysjohtajiin, aina maanläheisellä pohjoisen miehen otteellaan.

Huovinen on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri sekä liikuntafysiologian että urheilupsykologian puolelta. Valmentajana Heikin suurimpia saavutuksia lienevät Sebastian Vettelin kaksi maailmanmestaruutta Formula ykkösissä ja Sebastianin valinta vuoden urheilijaksi vuonna 2014 (Laureus world sportsman of the year). Lisäksi hän on ollut avainroolissa Hintsa Performancen kokonaisvaltaisen valmennusmetodin kehittämisessä vuodesta 2014 alkaen, joka jatkuu edelleen.

Puhujana Heikki on yleisöä aistiva ja kuunteleva keskustelija. Hän ajattelee, että luento on aina dialogi puhujan ja yleisön välillä, jossa puhuja johtaa keskustelua ja yleisö ohjaa puhujaa kehollisella ja verbaalisella palautteella oikeaan suuntaan. Heikkiä on myös kehuttu erittäin energiseksi ja asiantuntevaksi puhujaksi. Huovinen pyrkiikin aina yleisön inspirointiin ja tutkittuun tietoon pohjautuvan informaation jakamiseen, sekä itsensä likoon laittamiseen. Nämä saavutetaan yhdistelemällä teoriaa ja käytäntöä yleisölle relevanttien esimerkkien kautta, ja jakamalla myös omakohtaisia kokemuksia puolisona, perheenisänä ja valmentajana olemisesta.

Huovinen puhuu ihmisen suorituskyvystä ja hyvinvoinnista yhdistäen ihmisen fyysisiä ja psyykkisiä tekijöitä. Erityisesti Heikki pureutuu siihen, miten spesifi stressi on avain resilienssin ja huippusuorituksen kehittymiselle, mutta miten kaiken pitää alkaa levosta käsin. Yksilön vahvuuksien ymmärtäminen ja niiden valjastaminen hyvän suorituskyvyn ja elämän moottoriksi ovat myös Heikin asiantuntemuksen kärkeä. Lisäksi Heikki puhuu mielellään kehonkoostumuksesta ja painonhallinnasta yhdistäen sekä fysiologista että psykologista näkökulmaa. Moottoriurheilun ytimessä työskentely sekä kaksi liikuntatieteiden maisterin tutkintoa avaavat yleisölle ainutlaatuisen yhdistelmän teoriaa ja käytäntöä ihmisen suorituskyvyn anatomiasta.

Pressikuvat

Heikki Huovinen

Heikki Huovinen

Suorituskyvyn valmentaja

Tavoitteet

Stressi & Stressinhallinta

Henkilökohtainen kehitys

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2