Heikki Huovinen

Inhimillisesti kestävä suorituskyky lähtee levosta, siitä että kunnioitamme perimmäistä fysiologiaamme ja uniikkia psykologiaamme.

Valokuvaaja: Theo Ledru

Heikki Huovinen

Suorituskyky, lepo ja itsensä johtaminen

Heikki Huovinen on todellinen ihmisen valmentamisen moniottelija, ihmisen suorituskyvyn poikkitieteellinen tutkija, ja Mental RACE Podcastin isäntä.

Heikki Huovinen on valmentanut 15 vuotta huipulla suorittavia ihmisiä Formula-1 kuskeista yritysjohtajiin, aina maanläheisellä pohjoisen miehen otteellaan. Huovinen on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri sekä liikuntafysiologian että urheilupsykologian puolelta. Valmentajana Heikin suurimpia saavutuksia lienevät Sebastian Vettelin kaksi maailmanmestaruutta Formula ykkösissä ja Sebastianin valinta vuoden urheilijaksi vuonna 2014 (Laureus world sportsman of the year). Lisäksi hän on ollut avainroolissa Hintsa Performancen kokonaisvaltaisen valmennusmetodin kehittämisessä vuodesta 2014 alkaen, joka jatkuu edelleen.

Huovinen puhuu ihmisen suorituskyvystä, inhimillisestä erinomaisuudesta, joka pohjautuu lepoon. Lepoon, joka lähtee ihmisen fysiologian ja uniikin psykologian kunnioittamisesta. Lepoon, joka on mailaa puristavan suorittamisen ja huijarisyndroomaa ruokkivan kulttuurin vastakohta. Lepoon, joka seuraa keskittymisestä ihmiselämän itseisarvollisiin asioihin, merkityksettömien ja välinearvollisten asioiden sijasta. Koska ihminen ei ole leivänpaahdin, vaan ihminen on ihminen.

Heikkiä on kehuttu aidoksi, energiseksi ja asiantuntevaksi puhujaksi. Huovinen pyrkiikin aina yleisön inspirointiin ja tutkittuun tietoon pohjautuvan informaation jakamiseen, sekä tiedon tarinallistamiseen. Nämä saavutetaan yhdistelemällä tiedettä ja elettyä valmennuskokemusta, ja myös jakamalla omakohtaisia arkisia kokemuksia elämästä valmentajana, puolisona, perheenisänä ja tavoitteellisena voimailijana.

Aiheet esimerkiksi

  • Yksilöiden vahvuudet – huipputiimin avaimet
  • Inhimillisesti kestävä suorituskyky lähtee levosta
  • Stressi, resilienssi ja palautuminen
  • Itsensä johtaminen

Pressikuvat

Heikki Huovinen

Heikki Huovinen

Suorituskyvyn valmentaja

Valokuvaaja: Pasi Hakala

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2