Helena Pöllänen

Häpeä ei saa määrittää sinua, eikä estää sinua elämästä omannäköistä elämää.

Helena Pöllänen

Helena Pöllänen on sitä mieltä, että häpeä ei saa määrittää sinua, eikä estää sinua elämästä omannäköistä elämää.

Historian häpeän hetket ja kokemukset voivat seurata matkassamme läpi elämän ja tiedostamatta saatamme juosta häpeää karkuun välttelyn, ylisuorittamisen, tai vaikka päihteiden avulla. Häpeä on ovela ja se lymyää monien elämän haasteiden takana. Häpeän kohtaaminen ja nähdyksi tuleminen omana itsenämme on ainut keino ottaa niskalenkki turhasta ja kahlitsevasta häpeästä.

Helena Pöllänen on puhuja ja stand up -koomikko. Helena on toiminut vuosia viestinnän ja vuorovaikutusosaamisen kouluttajana ja viimeisin ja hyvin paljon mielenkiintoa herättänyt aihe häpeä on saanut paljon kiinnostusta ja kiitosta. Aiheesta ei vielä puhuta riittävästi ja se onkin yksi häpeän esiintymisen suurimmista ongelmista. Koulutukseltaan Helena on Filosofian maisteri, pääaineenaan puheviestintä. Huumorin ja häpeän lisäksi Helenan sydäntä lähellä on myös alppihiihto. Hän on toiminut yli kymmenen vuotta hiihdonopettajana Suomen eri keskuksissa.

Puheenvuorossaan Helena ammentaa omista kokemuksistaan. Hän kuvaa henkilötarinassaa häpeän vaikutuksia elämässään.

Viestinnän ammattilaisena, vuorovaikutuksen osaajana ja stand up -koomikkona Helenalla on ilmiömäinen taito käsitellä haastavia aiheita myös huumorin avulla. Itku ja nauru ovat reaktioita, joita voi odottaa Helenan "Minun häpeäni" tarinassa.

Ensimmäistä kertaa Helena häpeä work shoppeja kuultiin syksyllä 2019 Lead & Live tapahtumassa ja tämän jälkeen Helena on toiminut puhunut ja kouluttanut häpeästä mm. Finnveralle, YTK:lle, Prove Experties OY:lle.

Helena tekee yhteistyötä puhuja, koomikko Simo Takasen kanssa, joka puhuu epäonnistumisesta. Heidän yhteinen tuote "Hei hei häpeä ja Epäonnistulmalla voittoon" lanseerattiin tänä syksynä. Tämä on mieleen painuva, energinen ja huumoripitoinen kokonaisuus.

Aiheet esimerkiksi

  • Häpeä ja sen vaikutukset
  • Vahva vuorovaikutus
  • Kuinka teen esiintymisjännityksestä kaverin

Pressikuvat

Helena Pöllänen

Helena Pöllänen

Koomikko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2