Heli Mäenpää

Heli Mäenpää

Markkinoinnin ja henkilöbrändäyksen asiantuntija

Valtavasti luovuutta, näkemystä ja energiaa tehdä upeita projekteja? Arkistot täynnä helmiä, joita kukaan ei koskaan näe? Työnäytteitä ja teoksia, jotka lähtisivät lentoon ja puhelin alkaisi soida mutta hissipuhe on hukassa?

Luennoitsija, yrittäjä, kuraattori, galleristi ja luovien tekijöiden agentti Heli Mäenpää on ainoana Suomessa erikoistunut luovien freelancereiden valmennukseen ja urasuunnitteluun. Mäenpään missio ja intohimo on luoda luoville valoa tunnelin päähän ja hälventää markkinointimörköön kohdistuvia ennakkoluuloja. Hän herättelee eri alojen ammattilaisia brändäämään itseään aktiivisesti, kärsivällisesti, suunnitelmallisesti ja johdonmukaisesti. Some-aikana työkaluja ja kanavia on loputtomasti ja suurin osa näistä on ilmaisia tai ainakin edullisia. Tärkeintä on johtaa ja kehittää brändiään – nähdä vaivaa ja käyttää brändäykseen aikaa.

Mäenpää toimi palkittuna mainonnansuunnittelijana ja AD:na mainostoimisto SEK & Grey:ssä 11 vuoden ajan vastaten mm. Nokia Mobile Phonesin fashion- ja lifestyle-kategorioiden visuaalisesta ilmeestä globaalisti. Tämän jälkeen hän perusti oman agentuurin, Viewmasters of Helsingin, jossa keskittyi luovien tekijöiden (valokuvaajat, graafiset suunnittelijat, muotisuunnittelijat, muotoilijat ja kuvittajat) manageeraamiseen ja henkilöbrändien rakentamiseen 2006-2013.

Yhteistyössä Aalto University Executive Educationin kanssa Mäenpää perusti 2015 Helsinkiin Bang Bang Galleryn, joka esittelee nuorten nousevien valokuvataiteilijoiden teossarjoja. Aiemmassa galleriassaan Laboratoryssa hän toi Suomeen kansainvälisiä huippunäyttelyitä valokuvaaja Martin Parrista muotitalo Chaneliin.

Heli Mäenpään huippusuosituilla Self Promotion -luennoilla sekä -kursseilla Aalto-yliopistossa ja Lahden Muotoiluinstituutissa opiskelijat oppivat löytämään oman tone of voicensa ja muodostamaan sisällöstään ja töistään markkinoinnin, viestinnän ja brändäyksen avulla tekijänsä näköisen portfolion.

Mäenpää on kokenut ja luonteva presentoija ja puhuja, joka esiintyy lähestyttävästi ja persoonallisesti. Hänen luentonsa ovat visuaalisesti harkittuja ja sisältävät runsaasti ajankohtaisia esimerkkejä onnistuneestä henkilöbrändin rakentamisesta ja tarjoavat konkreettisia työkaluja jokaiselle luovalle freelancerille.

Heli Mäenpää

Heli Mäenpää

Valmentajat & Juontajat

Tunnelman nostattajat

Mediasta tutut puhujat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2