Vuoden Puhuja 2022 -voittajat on julkistettu! Lue lisää

Helka Pirinen

Jokainen työntekijä ansaitsee hyvää johtamista ja hyvän työelämän.

Valokuvaaja: Leena Koskela

Tietokirjailija, johdon valmentaja

Helka Pirinen

Innostava, timanttinen tarinankertoja!

Helkan puheenvuorot ovat uniikkeja kokemuksia. Hänen puheenvuoronsa ovat samalla sekä syvällisiä että hauskoja. Helka heittäytyy ja uskaltaa pistää itsensä täysillä peliin. Helka on ja tarinankertoja, ja päästessään vauhtiin oikea "force of nature". Helka jakaa mielenkiintoisia esimerkkejä ja kertoo tarinoita niistä kokemuksista, joita hän nähnyt 20 vuoden aikana toimiessaan valmentajana ja liikkeenjohdon konsulttina. Kokemus kuuluu puheenvuorossa. Maanläheisyys ja suoruus ovat Helkan valttikortit puhujana.

Helkan puheenvuorosta yleisö saa positiivista innostusta ja virtaa. Yleisö lähtee energisoituneena pois puheenvuoron jälkeen. Helkan missio on räjäyttää "old school" johtaminen ja tehdä työelämästä merkityksellisempää. Helka on tarinankertoja, joka innostaa positiivisuudellaan.

Helka on kirjoittanut kokemuksistaan suositun Esimies muutoksen johtajana-kirjan Almatalentille.

Helka on innostava puhuja, joka haastaa kuulijansa ajankohtaisilla aiheilla suoran, kristallinkirkkailla näkemyksillään. Helkan puheenvuoroa kuunnellessa ei tule pitkä aika tai tylsistyminen. Kaikessa paistaa iso sydän ja intohimo.

Helkan pääaiheita on ovat muutosjohtaminen ja uudistuminen, vuorovaikutus asiakastyössä, tiimityö ja voittajoukkueen johtaminen sekä luovuus ja kokeilukulttuuri. Myös diversiteetti ja eri ikäiset työelämässä on aiheita. Helka puhuu työelämän megatrendeistä ja siitä, miten työ tulee muuttumaan tulevaosuudessa ja miten siihen tulee varautua. Helkan vahvuus on luovuus ja uteliasuus elämälle, hän asettaa kuulijat miettimään asioita uusista, normaalista poikkeavista näkökulmista.

Helka on toiminut tulosvastuullisena johtajana globaaleissa konsulttiyhtiöissä; Capgemini Consulting, KPMG ja Tieto. Hän on toiminut HR Managerina ja radiotoimittaja. Helka on kansainvälistänyt yrityksiä, on ollut viemässä it- kuplassa yrityksen pörssiin ja toiminut start-upissa hallituksen puheenjohtajana. Hän on joutunut ajamaan bisneksiä alas ja irtisanomaan ihmisiä. Kokemusta on kertynyt monista haastavista tilanteista.

Nykyään Helka toimii yrittäjänä ja johtaa People & Leadership Consulting konsulttifirmaansa. Hänen asiakkaansa ovat suomalaiset ja globaalit yritykset eri toimialoilla niin Suomessa kuin ulkomailla.

Koulutukseltaan Helka on FK, MBA. Helka voi vetää puheenvuoronsa sekä suomeksi että englanniksi.

Video

Pressikuvat

Helka Pirinen

Helka Pirinen

Esimies- ja työelämävalmentaja

Tiimityö & Menestyvä tiimi

Vuorovaikutusvalmennus

Terveydenhuolto

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2