Henri Hujala

Rahavoinnilla vapauteen

Rahavointivalmentaja

Henri Hujala

Vahvista vahvuuksiasi - elä unelmaasi

Henri Hujala on arvomaailmansa hyvin tunteva nuori talousvalmennusyrittäjä, sijoittaja, sporttailija ja unelmien saavuttaja. Häntä kuvaillaan positiiviseksi, periksiantamattomaksi ja liikunnalliseksi innostajaksi, jonka luonteeseen kuuluu pieni pilke silmäkulmassa tilanteessa kuin tilanteessa. Hänet tunnetaan myös ajatusten herättäjänä ja vanhojen toimintatapojen rohkeana kyseenalaistajana.

Henri

Hujala nousi ryminällä suomalaisten talousvaikuttajien joukkoon. Tästä osoituksena nimitys vuoden 2022 oman talouden vaikuttajien TOP20 listalle Suomessa.Henriä kuvaillaan positiiviseksi, periksiantamattomaksi ja liikunnalliseksi innostajaksi, jonka luonteeseen kuuluu pieni pilke silmäkulmassa tilanteessa kuin tilanteessa. Hänet tunnetaan myös ajatusten herättäjänä ja vanhojen toimintatapojen rohkeana kyseenalaistajana.

Hujala tuntee oman arvomaailmansa ja siltä pohjalta ammentaa puheenvuoroihinsa omia kokemuksiaan niin rahasta, unelmien saavuttamisesta kuin elämästä laaja-alaisestikin.

Henri pitää tärkeänä tasavertaista talouskasvatusta. Tämän johdosta hän käy puhumassa nuorille rahasta ja taloudesta yksilön näkökulmasta. Samalla hän kannustaa oman näköisen urapolun luomiseen, omien vahvuuksien löytämiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen. Nuorissa on tulevaisuus ja heille tulee mahdollistaa kestävä huominen, myös taloudellisessa näkökulmassa. Yritteliäänä nuorena miehenä Henri ymmärtää realiteetit ja sen, että unelmat saavutetaan tekemällä niin vähän kuin tarpeellista, ei tekemällä niin paljon kuin mahdollista.

Nuorekkaana ja Suomen ainoana rahavointivalmentajana ja -puhujana Henri yksinkertaistaa vaikeita ja tylsiäkin raha-aiheita. Hänellä on kyky herättää yleisön kiinnostus etenkin omien maaseudulla kokemiensa esimerkkien avulla. Hujala kansantajuistaa sijoittamista sekä yksilön henkilökohtaisia talousaiheita. Hän tietää, että raha-asiat eivät ole niin vaikeita mitä niistä on annettu ymmärtää.

Ensimmäisenä vuotenaan yrittäjänä Henri auttoi yli 1700 nuorta raha- ja talousaiheissa hänen kehittämällään Oma talous tutuksi- oppitunnilla.

Pressikuvat

Henri Hujala

Henri Hujala

Talousvalmentaja

Yrittäjyysvalmentajat

Arvostetut asiantuntijat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2