Puhujavarauksen yhteydessä ilmainen studio. Lue lisää

Henri Hujala

Taloudellinen vapaus kuuluu kaikille ja unelmasi ovat saavutettavissasi

Unelmien saavuttaja, talousvalmentaja

Henri Hujala

Uskallus, asenne, innostus

Henri Hujala on arvomaailmansa hyvin tunteva nuori talousvalmennusyrittäjä, sijoittaja, sporttailija ja unelmien saavuttaja. Häntä kuvaillaan positiiviseksi, periksiantamattomaksi ja liikunnalliseksi innostajaksi, jonka luonteeseen kuuluu pieni pilke silmäkulmassa tilanteessa kuin tilanteessa. Hänet tunnetaan myös ajatusten herättäjänä ja vanhojen toimintatapojen rohkeana kyseenalaistajana.

Henri nousi suoraan koulunpenkiltä kesken opintojen Suomen suurimman kuplajalkapalloyrityksen johtoon. Seuraavana vuonna korona iski koko elämysalan maanrakoon. Hän johti yritystä läpi haastavien aikojen kohti onnistunutta yrityskauppaa. Tästä motivoituneena hän ryhtyi yrittäjäksi ja teki harrastuksestaan ammatin.

Henri on kävelevä esimerkki siitä, miten kovalla työllä, aidolla kiinnostuksella ja halulla oppia uutta voi saavuttaa elämässään itselleen tärkeitä asioita. Hän ei halua lokeroida ihmisten osaamista johonkin tutkintoon, vaan hän näkee yksilöistä kumpuavan aidon kiinnostuksen olevan merkittävästi suurempi asia. Henri on varttunut maatilalla, josta kumpuaa luova maalaisjärjellinen ajattelu sekä ongelmanratkaisukyky.

Henri Hujala tykkää puhua rahasta, sijoittamisesta, unelmista ja niiden saavuttamisesta ja ennen kaikkea auttaa ihmisiä näiden asioiden äärellä. Hänellä on kyky puhua vaikeista asioista selkeästi ja vedoten yleisön omiin esimerkkeihin. Henrin esiintymisestä huokuu nuoruuden energia, joka tarttuu kuulijoihin iästä riippumatta.

Positiivisen elämänasenteen taustalla on hänen vahva halu nauttia elämästä tässä ja nyt, ei vasta sitten kun, mutta samaan aikaan tiedostaa, että tämän päivän valinnat vaikuttavat siihen, millaista elämää elämme 3-5 vuoden kuluttua. Hujala onkin konkreettinen esimerkki siitä, miten nykypäivän nautinnon ja tulevaisuuden haaveet voi yhdistää määrätietoisilla valinnoilla. Hän nostaa pinnalle ajattelumallin, jossa kieltojen sijaan mietitäänkin mitä saamme tehdä ja mitä kaikkea meillä jo on.

Pressikuvat

Henri Hujala

Henri Hujala

Talousvalmentaja

Henkilökohtaisenkehityksen valmennus

Yrittäjyys

Henkilökohtainen kehitys

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2