Henrietta Aarnikoivu

Henrietta Aarnikoivu

Laadukkaan johtamisen, esihenkilötyön ja työhyvinvoinnin puolestapuhuja

Henrietta Aarnikoivu on monipuolisen osaamisen ja kokemuksen omaava kehittämiselle syttyvä valmentaja, konsultti ja kirjailija. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri.

Henrietta Aarnikoivu omaa myös Ratkaisukeskeisen valmentajan ja Psyykkisen valmentajan pätevyydet. Henriettan erikoisalaa ovat esihenkilötyö, johtaminen, urheilujohtaminen, työyhteisötaidot ja asiakaspalvelu. Valmentajana ja konsulttina Henrietta Aarnikoivu korostaa olennaisen tunnistamisen ja siihen keskittymisen tärkeyttä. Hän haastaa asiakkaansa kyseenalaistamaan, uudistumaan ja oivaltamaan.

Henrietta Aarnikoivu nojaa toiminnassaan ratkaisukeskeisyyteen ja kannustaa tunnistamaan voimavarat ja vahvuudet, joiden avulla tavoitteet saavutetaan. Valmennuksissa hän lähestyy teemoja käytännönläheisesti tarjoten konkreettisia työkaluja osallistujiensa käyttöön. Henrietta saakin paljon kiitosta hyödyllisistä, innostavista ja oivalluttavista valmennuksistaan ja puheenvuoroistaan. Johtamisen ja esihenkilötaitojen valmennusten lisäksi Henrietta työskentelee työyhteisötaitojen saralla. Hänen mukaansa keskittyminen "pelkästään" esihenkilötaitoihin ei riitä turvaamaan hyvinvointia ja tuloksellista toimintaa. Onnistuminen on kahden kauppa myös työyhteisössä – panostuksia tarvitaan sekä esihenkilöitä että työntekijöiltä.

Aiheet esimerkiksi

  • Asiantuntijasta esihenkilöksi
  • Esihenkilön vuorovaikutus – jatkuvan keskustelun malli
  • Esihenkilön määräaikaishuolto
  • Ratkaisukeskeinen esihenkilö – esihenkilön V12 -malli
  • Ratkaisukeskeinen työyhteisö – oivalluksia, iloa ja onnistumisia
  • Työyhteisötaidot – menesty ja voi hyvin
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Henrietta Aarnikoivu

Henrietta Aarnikoivu

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2