Herkko Plit

Pitkän linjan energia-alan johtaja

Herkko Plit

Energia, energiapolitiikka ja uusi vetymarkkina

Uuden bisneksen aloittaminen on aina hyvin haastavaa. Hyvin suunniteltu ja jämäkästi toteutettu projekti on johtamisen ehkä vaativin muoto. Miten luodaan uusi menestyvä start-up yhtiö? Miten projekti saatetaan läpi julkisen päätöksenteon? Tavoitteen asettaminen projekti- tai yhtiön henkilöstölle ja osaajien rekrytointi? Aikataulut ja mittaaminen? Ennen kaikkea asenteen merkitys työyhteisössä. Tästä kaikesta osaamistaan jakaa uuden yrityksen P2X Solutionsin perustanut ja yhdestä Suomen vaativimmista projekteista, Balticconnector, vastannut Herkko Plit (DI). Yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti merkittävää Balticconnector-hankkeen hän toteutti menestyksellä ja johtaa uutta P2X:n maailmanlaajuista läpimurtoa vetymarkkinaan 20 vuoden johtajan kokemuksella. Kansainvälisesti on todettu, että tällä miehellä on opetettavaa johtamisesta.

Pitkän linjan energiamiehenä Plitillä on kokemusta vaativista johtotehtävistä esimerkiksi Fortumilla ja Työ- ja elinkeinoministeriön energiaosaston teollisuusneuvoksena sekä valtionyhtiö Baltic Connector Oy:n toimitusjohtajana. Hän on suorittanut myös lukuisia kansainvälisiä energia-alan toimeksiantoja asiantuntijaroolissa. Hän on innostava energia-alan puhuja, joka valottaa tulevaisuuden näkymiä niin Suomen ja EU:n energiapolitiikan kuin uuden vetytalouden, avoimien kaasumarkkinoiden tai ydinenergian osalta. Suomi on suuntaamassa Euroopan yhteisille energiamarkkinoille, ja Herkko kertoo, miten se tapahtuu. Hänen näkemyksilleen on kysyntää energia-alalla maailmanlaajuisesti.

Herkko Plit toimii hiilineutraalin yhteiskunnan aitiopaikalla perustajan ja toimitusjohtajan roolissa uudessa P2X Solutions yhtiössä. P2X Solutions on Suomen energiatulevaisuuden edelläkävijä päästöttömän hyvinvointiyhteiskunnan rakentajana. Yhtiön tavoite on tuottaa Suomessa vihreää vetyä ensimmäisenä teollisessa mittakaavassa ja jatkojalostaa se synteettisiksi polttoaineiksi kustannustehokkaasti.

Pressikuvat

Herkko Plit

Herkko Plit

Kestävä kehitys

Arvostetut asiantuntijat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2