Inna-Pirjetta Lahti
Valokuvaaja: Meeri Utti

Yksi PING Helsingin perustajista

Inna-Pirjetta Lahti

Energinen ja innostava markkinointiviestinnän moniosaaja

Inna-Pirjetta on inspiroivien tapahtumien ja ilmiöiden luoja ja taitava digitaalisuuden ja sosiaalisen median hyödyntäjä. Hänen järjestämänsä, jo kahteen kertaan palkittu,NordicBloggers’ Experience on suurin Suomessa koskaan järjestetty kansainvälisten bloggaajien tapahtuma. Inna-Pirjetan ideasta syntyi myös positiivisen some-pöhinän aikaansaanut PINGHelsinki –tapahtuma, joka tuo yhteen sosiaalisen median sisällön tuottajat, heidän kanssaan toimivat yritykset sekä yleisöt kehittämään yhdessätoimialaa ja sisältömarkkinointia.

Puhujana Inna-Pirjetta tuo esille vankan osaamisensa yhdistettynä innostavaan tapaan esiintyä ja inspiroida kuulijoitaan. Hänen puheenvuoronsa sisältävät niin konkreettisia esimerkkejä jo toteutuneista kampanjoista kuin viestejä ja signaaleja siitä mihin markkinointiviestintä ja ihmisten väliset kohtaamiset ovat menossa tulevaisuudessa.

Inna-Pirjetan erityisosaamisaluetta on työskentely kansainvälisten digitaalisten vaikuttajien (bloggaajien, instaajien ja tubettajien) kanssa ja hän ammentaa puheenvuoroihinsa myös lukuisista kansainvälisistä esimerkeistä ja kohtaamisista. Hänen vahvuutena on tuoda yhteen erilaiset ihmiset ja yritykset kaikkia osapuolia hyödyttävällä tavalla. Hänen emännöimänsä ja moderoimansa juhlat ja tilaisuudet ovat saaneet poikkeuksetta erittäin positiiviset arviot.

Inna-Pirjetta luotsaa omaa Kohtaamistoimisto Innastusta, joka toteuttaa asiakkailleen kampanjoita, elämyksiä ja kohtaamisia hyödyntäen ainutlaatuisen laajaa kansainvälistä verkostoa. Inna-Pirjetta on myös itse bloggaaja ja kirjoittaa Lapsiperheen matkat –blogia yhdessä toimittajasisarensa kanssa. Ennen ryhtymistään yrittäjäksi Inna-Pirjetta toimi 13 vuotta Messukeskuksessa myyntiryhmäpäällikkönä vastaten mm. Matkamessuista, Lääkäripäivistä sekä Muotimessuista. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri. Inna-Pirjetta esiintyy sujuvasti myös englanniksi.

Inna- Pirjetan pääaiheita ovat sosiaalinen media ja sisältömarkkinointi, tapahtumat ja kohtaamiset, yrittäjyys sekä inspiraatio.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Inna-Pirjetta Lahti

Inna-Pirjetta Lahti

Vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen

Valokuvaaja: Meeri Utti

Yrittäjyysvalmentajat

Yrittäjyys

Viestintävalmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2