Inna-Pirjetta Lahti
Valokuvaaja: Meeri Utti

Yksi PING Helsingin perustajista

Inna-Pirjetta Lahti

Energinen ja innostava markkinointiviestinnän moniosaaja

Inna-Pirjetta Lahti on arvopohjaisen vaikuttajamarkkinointitoimisto PING Helsingin perustaja ja viestinnän sekä markkinoinnin moniosaaja. Puheenvuoroissaan hän yhdistää vaikuttajamarkkinoinnin konkreettiset käytännön esimerkit, tutkimustiedon ja monipuolisen osaamisensa viestinnän ja myynnin saralta.

Suosittuja puheenaiheita:

  • Vaikuttajamarkkinointi liiketoiminnan tukena
  • Miten sosiaalinen media vaikuttaa (meihin, yritykseen, liiketoimintaan jne)
  • Miten viestiä vastuullisuudesta uskottavasti ja vuorovaikutteisesti?

Työssään PING Helsingin toimitusjohtajana Inna-Pirjetta yhdistää tuloksellisesti monikanavaisen vaikuttajamarkkinoinnin, liiketoiminnan strategisen kehittämisen ja myynnin sekä viestinnän. Lahdella on vuosien kokemus strategisen somevaikuttajaviestinnän kehittämisestä sekä vastuullisuusviestinnän suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Kolmen teini-ikäisen pojan äiti seuraa somea työnsä lisäksi myös lapsiensa kautta.

Puhujana ja valmentajana Lahti on inspiroiva ja ammattitaitoinen. Hän on toiminut puhujana mm. Mediapoolin, HybridCoE:n, EU-komission Suomen edustuston, Markkinointiliiton, Marketing Finlandin, Procomin sekä useiden eri yritysten tilaisuuksissa.

Vuonna 2023 ilmestynyt kirja Muuta maailmaa somessa - Hyväntekijän käsikirja (Alma Media) kokoaa yksiin kansiin somevaikuttamisen yhteiskunnalliset mahdollisuudet ja luo kattavan viitekehyksen Lahden ammattitaidolle. Koulutukseltaan hän on valtiotieteen maisteri pääaineenaan viestintä, sosiologia ja markkinointi.

Aiheet esimerkiksi

  • Sosiaalinen media
  • Sisältömarkkinointi
  • Tapahtumat ja kohtaamiset
  • Yrittäjyys
  • Inspiraatio
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Inna-Pirjetta Lahti

Inna-Pirjetta Lahti

Vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2