Irina Kalmi
Valokuvaaja: Julia Alakulju

Irina Kalmi

Ihminen johtajana – johtajana ihmiselle

Normeja ravistelemalla, tarttumalla rohkeasti aiheisiin, joista harvemmin puhutaan, haastaa Irina Kalmi kuulijansa johtajuuden ja työelämän ydinteemojen äärelle tunteita, itsensä löytämisen polkua ja rakkautta unohtamatta.

Irina Kalmi on poikkitieteellisen laajasti kouluttautunut. Irina yhdistää monimuotoista kokemuspohjaansa ihmisyydestä ja työelämästä niin tieteeseen kuin ajankohtaisiin teemoihin, heittäytyen sanomaansa täydestä sydämestään. Ihmisyys onkin lähtökohtana jokaiseen hänen puheenvuoroonsa teemasta riippumatta ja kutsumuksensa on olla rakentamassa (työ)maailmaa, jossa ihminen ja sitä kautta työelämä nähdään suurempana ja käsikkäin kulkevana kokonaisuutena. Puheenvuoroissa ravistellaan perinteisiä malleja ja tarinoiden kautta uppoudutaan johtajuuden, työelämän ja ihmisyyden maailmaan herättelemään uuteen aikaan ja muutoksen, vaikutuksia tuloksen tekemiseen unohtamatta.

Irina Kalmia kuvaillaan aidoksi, läsnä olevaksi, heittäytyväksi ja rohkeaksi puhujaksi. Hänessä kerrotaan kohtaavan niin tunne, lämmin herkkyys kuin vahvuuskin. Irina ei myöskään epäröi tehdä asioita eri lailla vaan liittää ajoittain puheisiinsa tilanteeseen sopivia uusia elementtejä ja effektejä.

Työelämäkokemuksensa Irina Kalmi on hankkinut niin johtajien oikeana kätenä, konsultin, yliopisto-opettajan, työyhteisövalmentajan kuin itsekin johtajan sekä yrittäjän rooleissa. Irinalla on laaja kokonaiskuva työelämästä aina valtionhallinnon ja yritysmaailman ylimmästä johdosta liike-elämään, julkiseen- sekä kolmanteen sektoriin niin koti- kuin ulkomailla.

Irinan puheessa yhdistyykin ihmisyys johdon ja johdettavan näkökulmista unohtamatta viestinnän, erilaisuuden hyödyntämisen, kaupallisuuden, verkostojen voiman sekä monikulttuurisuuden näkökulmia. Jokainen Irinan puhe on uniikki, vaikka teema olisi sama.

Sain olla kuulemassa Irina Kalmin puheenvuoroa ja täytyy sanoa, että se oli yksi vaikuttavimmista ja tunteita herättävimmistä puheenvuoroista, joita olen koskaan kuullut. Kiitän myös rohkeudesta puhua inhimillisen johtajuuden ja johtajan inhimillisyyden puolesta.


Yksi nousee ylitse muiden. Irina Kalmi piti puheenvuoron, joka oli vaikuttava, pysäyttävä ja inhimillinen.


Puhujista erityisesti Irina Kalmi inspiroi esiintymisellään ja sai mut herkistymään kyyneliin!

Aiheet esimerkiksi

  • Ihminen johtajana – johtajana Ihmiselle
  • Johtajuuden normien ravistelu – uuden ajan johtajuus
  • HyväPahaTyöpaikka – arvostavan ja epäasiallisen kohtelun hinta sekä tulos
  • Enemmän kuin rekrytointi
  • Arvoa tuottavat verkostot
  • Kestävä myynti – kuinka luodaan kestäviä sekä luottamuspohjaisia asiakassuhteita
  • Kokonaisvaltainen (työ)elämä
  • Itsensä löytämisen polku
  • Pedagogiikka johtamisen ja vuorovaikuttamisen menestyksen avaimena

Pressikuvat

Irina Kalmi

Irina Kalmi

Normien ravistelija

Valokuvaaja: Julia Alakulju

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2