Jenni Kaskimeri

Kun syrjäytämme pelon uteliaisuudella, löydämme aina oikeat selviytymisen avaimet ja entistä hienompia mahdollisuuksia kukoistaa.

Jenni Kaskimeri

Rohkaisevaa, voimaannuttavaa, käänteentekevää

Jenni Kaskimeri on seikkailija, tuottaja, dokumentaristi ja ratkaisevien rohkeustaitojen valmentaja.

Hän on tutkinut selviytyjän mielenmaisemaa haastatellen yli 100 yrittäjää ja taiteilijaa 26 eri Euroopan maasta, vuoden mittaisen kuvausmatkansa aikana. Jennin tuotanto Road to Remedy pitää sisällään kaksoisteoksen; hänen esikoiskirjansa 100 eurooppalaista selviytymistarinaa sekä Road to Remedy -dokumentin, jotka julkaistaan vuosien 2024-2025 aikana.

Jennin omakohtaiset kokemukset elämän rankoista käänteistä ja kriisien kautta selviytymisestä tuovat syvyyttä hänen puheeseensa. Rohkeuden ja intuition käsitteet ovat tulleet hänelle omakohtaisesti tutuiksi, asuttuaan kolmen vuoden ajan vakituisesti retkeilyautokodissaan. Elämänkatsomuksensa täydellisesti muuttaneen matkan aikana opitut oivallukset ovat nyt osa hänen tarjontaansa, humoristisella otteella toteutettuina puheenvuoroina ja työpajoina.

Jenni Kaskimeri on vetovoimainen ja lämmin persoona, jonka puheet pitävät otteessaan ja luovat pohjan merkitykselliselle muutokselle. Hänen rohkeutensa tarttuu ja kutsuu löytämään mahdollisuuksia kuulijan henkilökohtaisen potentiaalin täysimittaiselle hyödyntämiselle. Jenni haluaa puheellansa vaikuttaa pinttyneisiin asenteisiin ja opettaa kuulijoita sisäistämään ratkaisevia rohkeustaitoja, joilla elämän erilaiset haasteet voidaan selättää kunnialla ja itsensä ylittäen.

Jennin tavoitteena on saada aikaan pysyvä muutos asenteissa, houkuttelemalla esiin yksilötasolla kätketyt voimavarat ja rohkeuden. Leikkisän ja syväluotaavan puheensa ansiosta kuulijat jatkavat arkeensa uudelleen heränneinä ja voimaantuneina omista mahdollisuuksistaan. Jotta tähän päästäisiin, räätälöidään puheenvuoroja ja työpajoja aina asiakasyhteisön tarpeisiin.

Aiheet esimerkiksi

  • Survival Mindset – ratkaisevia rohkeustaitoja
  • Seikkailijan vuosi – inspiroivia tarinoita matkan varrelta
  • Intuitiivinen luovuus – merkittävin voimavaramme
  • Parempia valintoja – itsekunnioituksen alkeet ja lupa unelmoida

Pressikuvat

Jenni Kaskimeri

Jenni Kaskimeri

Seikkailija, dokumentaristi

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2