Jennica Storbjörk

Henkisen hyvinvoinnin valmentaja

Jennica Storbjörk

Keho, mieli ja tunteet elämän opaskarttana

"Elämän ja terveyden haasteet ovat opaskarttamme siihen, miten tätä elämää tulisi elää ja kuinka voisimme saada itsestämme sekä elämästämme kaiken potentiaalin irti."

Jennica Storbjörk on kansainvälinen Mindfulness-opettaja ja hyvinvointikentän vaikuttaja. Hänen supervoimansa on tarttua ihmiselämän haasteisiin ja sanoittaa sekä tilanteet että ratkaisut helposti lähestyttävällä tavalla. Jennica paljastaa salaisuutensa siihen, miten näkökulmaa vaihtamalla kuka tahansa voi halutessaan muuttaa vastoinkäymisensä menestyskonseptiksi. Jennican luennot ja työpajat ovat inspiroivia hetkiä jokaiselle, joka tahtoo kehittyä ihmisenä.

Jennica valmistui taloustieteilijäksi Helsingin yliopistosta, mutta todellisen asiantuntijuuden hän on kerännyt itämaisten gurujen opissa ja käymällä useita mielenterveyteen liittyviä valmennuksia Suomessa. Tämä mielen hyvinvoinnin puolestapuhuja reflektoi filosofiassaan länsimaista terveydenhuoltoa muinaista viisautta vasten. Jennica on myös virallinen KoKoA:n kokemusasiantuntija eli puhuu herättävästi esimerkiksi terveys taistelijan holistisesta arjesta Suomessa.

Suurimman vaikutuksen hyvinvointikenttään Jennica on tuonut rajoja rikkovalla Life Mantra -projektillaan, jossa kutsutaan jakamaan elämänmantroja tuntemattomille ja tulemaan samalla kosketetuksi elämän ydinasioista. Globaali projekti kutsuu käymään dialogia ja on saanut runsaasti kansainvälistä huomiota monivuotisen taipaleensa aikana.

Jennica Storbjörk on karismaattinen puhuja, joka haastaa pinttyneitä ajatusmalleja ja inspiroi kuuntelijan etsimään omia mahdollisuuksiaan ja voimavarojaan. Monikieliseltä naiselta onnistuvat autenttiset luennot suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.