Johannes Malkamäki

Johannes Malkamäki

Taianomaiset juonnot

Johannes Malkamäki yhdistää juontajana vahvan englanninkielen taidon, tieteen ja taikuuden. Hän syventyy tapahtuman luonteeseen yhdessä asiakkaan kanssa ja välittää sen sanoman vakuuttavasti ja viihdyttävästi.

Johannes Malkamäki yhdistää juontoihin modernia ja koomista taikuutta, jolloin tilaisuudesta tulee rento, mukaansatempaava ja mieleenpainuva. Hänellä on monien satojen keikkojen ja yli kymmenen vuoden kokemuksen tuoma vahva ammattitaito yritystilaisuuksissa esiintymisestä. Lääketieteellisen bioteknologian korkeakoulutus antaa Johannekselle valmiuden tarttua kiinni haastavistakin asiantuntijatilaisuuksista.

Johannes on juontanut mm. Enterprise Europe Network event, Health100 – kansainvälinen terveysalan vaikuttajien tapahtuma, Finnovations by Takeda and Helsinki Business Hub, Valtakunnallinen AMK-päivä, Uusi Teollisuus messut, JAMK Hakijan päivä, CGI:n Ratkaisuja -illallisgaala, Conaxess Trade 60v, Optofidelity 16v, Katepal 70v, CSC 50v. Ja esiintynyt mm. Nordea, Cargotec, Valmet, Visma, Avant, Elisa, Algol, HOK-Elanto, LähiTapiola, OP-Pohjola, Reima, Skanska, CGI, NoHo, Parker, EY, YIT, KoneCranes, Puma Finland ja monille muille yrityksille. Hän on käynyt nuorena englannin kielistä koulua Keniassa.

Taikuus: Johannes Malkamäki on käsikirjoittanut esityksen niin, että siinä syntyy luonnostaan paljon tilannehuumoria Johanneksen vuorovaikuttaessa avustajien kanssa. Esitys hitsaa yleisön yhteen kun porukka pääsee nauramaan ja hämmästelemään yhdessä. Johannes ällistyttää vieraita myös lähietäisyydeltä lähitaikuudella, jossa hän kiertelee viihdyttämässä seurueita ja pöytäkuntia ympäri tilaa. Seurue kerrallaan pääse hämmästelemään läheltä sorminäppäriä ja koomisia temppuja, samalla kun muut pöytäkunnat voivat jatkaa seurustelua.

Johannes juonsi hakijoillemme suunnatun tapahtuman luoden rennon ja helposti lähestyttävän tunnelman. Hänessä saimme neljä ihmistä yhdessä paketissa: juontajan, stand-up koomikon, mentalistin ja taikurin. Johanneksen ennakkoperehtyminen ja asiaan sitoutuminen oli esimerkillistä. Harva juontaja pystyy sisäistämään korkeakoulumaailman niin hyvin kuin Johannes.


– Katja Pihkasalo, tapahtumakoordinaattori, Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Johannes Malkamäki juonsi erittäin onnistuneesta kansainvälisen verkostoitumisillallisemme, jolle osallistui 800 ulkomaista vierasta. Hänen kieli- ja esiintymistaitonsa olivat loistavat ja illan aikana toteutetut taikatemput ja lähitaikuus toivat erinomaisen lisän illan ohjelmaan – voimme suositella lämpimästi!


– Hanna Riski, Senior Advisor, Business Finland

Ammattimainen ja luonteva esiintyjä. 10/10. Tällainen vaan iskee minuun.


– Olli Lehtisalo, Senior Account Executive, Leadoo Marketing Technologies

Filled with laughter, suspense and wonder, his show and close-up magic embraced our company's spirit and both astonished and entertained our guests! His ability to perform fluently in both Finnish and English was great for us. We strongly recommend Johannes as a magician, mentalist and entertainer to liven up any celebration.


– Mikael Lauharanta, COO, Smarp Oy

Johanneksen esitys kesäjuhlissamme oli sopiva sekoitus hullun hauskaa stand-upia ja mukaansatempaavaa mentalismia. Yleisö nauroi vedet silmissä. Uskon, että jokainen nautti esityksestä suuresti!


– Ella Väyrynen, Tuote- ja markkinointitiimin päällikkö, Tevell

Aiheet esimerkiksi

  • Viihdyttävät, taianomaiset juonnot
  • Asiantuntijatilaisuuksien juonnot
  • Show – taikuutta ja mentalismia koomisesti
  • Lähitaikuus – taianomainen jäänrikkoja pöytiin

Pressikuvat

Johannes Malkamäki

Johannes Malkamäki

Juontaja, taikuri & mentalisti

Valokuvaaja: Matias Ahonen

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2