Jukka Jalonen

Meidän pitäisi ihan kaikkien sisäistää se, että yhdessä tekemällä saadaan enemmän aikaan. Se kaikki mitä annat muille, tulee sulle jossakin kohtaa takaisin.

Maailmanmestari joukkueiden tekijä

Jukka Jalonen

Huippuvalmentajan valmennus tavoitteista ja tiimihengestä

Olympiakultaa Peking (2022) sekä nuorten (2016) ja aikuisten maailmanmestaruudet (2011, 2019 ja 2022)

Jukka Jalosen päävalmentajauransa ensimmäinen mitali tuli Vancouverin 2010 olympiakisoista jossa hän johdatti joukkueensa pronssille. Seuratasolla Jukka Jalonen on ehtinyt valmentaa lukuisissa joukkueissa ja sarjoissa niin SM-liigassa, Mestiksessä kuin Englannin ja Italian pääsarjoissakin. Huippuvalmentajan kannukset hän hankki kuitenkin vuosina 2000–2007 jolloin hän toimi kuuden perättäisen kauden ajan SM-liigassa pelaavan Hämeenlinnan Pallokerhon päävalmentajana.

Valmentajana Jukka on äärimmäisen ammattitaitoinen, vaativa, kannustava ja rohkaiseva sekä avoin. Hän tietää mikä rooli valmentajalla on joukkueen menestykselle, ja kuinka johtaja pitää narut käsissä ohjaten tiimiään oikeaan suuntaan. Jukka painottaa ryhmähengen merkitystä matkalla menestykseen. Jotta tavoitteet saavutetaan, ryhmän kokonaisuuden on toimittava ja tavoitteita kohti on mentävä määrätietoisesti, luovuttamatta.

Jukka Jalosen valmennus sopii erityisesti tiiminvetäjille, päälliköille ja johtotason henkilöille. Jukka puhuu kokemuksen kautta siitä, miten rakennetaan hyvä työilmapiiri ja mikä on hyvän työilmapiirin merkitys menestyksessä. Ennen kaikkea kerrotaan rohkeuteen kannustavaan ilmapiiriin. Palautteen antaminen sekä tavoitteiden asettelu ovat myös asioista, jotka tulevat valmennuksessa luontevasti ja hyvien esimerkkien kautta esille. Jukka on nähnyt menestyksen toistakin puolta, ja paine on hänen työssään jatkuvasti läsnä.

Hänen suoraselkäinen ja kursailematon tyylinsä on saanut positiivista palautetta. Lisäksi hän on kasvattanut monista pelaajista sitä, mitä he tänä päivänä ovat, tähtiä ja avainpelaajia.

Aiheet esimerkiksi

  • Palautteen antaminen
  • Positiivinen työilmapiiri
  • Tiimihenki
  • Tavoiteasettelu

Video

Pressikuvat

Artikkelit

Jukka Jalonen

Jukka Jalonen

Jääkiekkovalmentaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2