Mediapersoona
Jyrki Sukula
Hyvä ruoka on hyvinvoinnin ja nautintojen perusta
Jyrki Sukula on suosittu TV-kokki, HK Ruokatalon entinen luova johtaja, ravintoloitsija, viinien maahantuoja, catering-yrittäjä sekä maanviljelijä, jolla on oma viinitila Italiassa. "Hyvä ruoka on hyvinvoinnin ja nautintojen perusta", hän uskoo. Hän on myös tunnettu Kuppilat Kuntoon -TV-ohjelmasta, jossa hän auttaa pulaan jääneitä ravintoloita parempaan liiketoimintaan jatkossa.
Jyrkillä on näpeissään koko ruokaketju, ja populaarina hyvän ruoan sanansaattajana hän pystyy vaikuttamaan suoraan siihen, mitä löytyy kaupan einestiskistä ja yritysten juhlapöydistä.
Lisäksi Sukula on kirjoittanut useita kirjoja. Aiheina ovat olleet herkullisten reseptien lisäksi myös esimerkiksi vähähiilihydraattinen ruokavalio sekä moderni ruokakulttuuri ja suomalainen design.
Energinen ja ehtivä Jyrki on uransa aikana järjestänyt noin 7 000 eri tilaisuutta yhteensä noin miljoonalle vieraalle.
Pressikuvat
Yrittäjyys
Ravinto
Tiimityö & Menestyvä tiimi
Artikkelit
Mitä jos? -podcastin vieraana Petteri Kilpinen
Petteri Kilpinen on toiminut pitkään toimitusjohtajana, johtajien neuvonantajana ja useiden yritysten hallituksissa. Hänen missionsa on parantaa yksilöllisellä tavalla johtajien ja asiantuntijoiden henkistä ja fyysistä suorituskykyä sekä kokonaisvaltaista
u 22 Toukokuu
Mitä jos? -podcastin vieraana Rosa Nenonen
Rosa Nenonen on tietokirjailija, puhuja ja positiiviseen psykologiaan pohjautuvan hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja. Puhuessaan Rosa yhdistää ainutlaatuisella tavalla modernin tutkitun tiedon omiin oivalluksiinsa hyvästä elämästä. Rosa halu
u 15 Toukokuu
Tulevaisuuden menestyjät valjastavat intohimon ja rohkeuden pääomaksi
Intohimo on voimakas tunne tai halu, joka ajaa meitä tekemään jotain, josta nautimme tai joka on meille tärkeää. Se on syvä innostus, joka saa meidät antamaan parhaamme ja ponnistelemaan tavoitteemme saavuttamiseksi. Intohimo voi kohdistua mihin tahansa e
| 9 Toukokuu