Kamilla Sultanova
Valokuvaaja: Pyry Antero Pietiläinen

Kamilla Sultanova

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja inklusiivisuus työelämässä

Kamilla Sultanova on palkittu puhuja, kokenut DEI-kouluttaja ja monikielinen tapahtumajuontaja.

Kamilla Sultanova pyörittää ConnectUz-konsulttiyritystä, joka keskittyy monialaisen yhteistyön edistämiseen ja tarjoaa koulutusta monikulttuurisuudesta ja osallistavista työpaikkakulttuureista yksityishenkilöille, julkiselle sektorille ja järjestöille Suomessa ja muissa maissa. Kamilla on työskennellyt yli 50 yrityksen ja organisaation kanssa (mukaan lukien Nokia, Lindström, Sandvik, Hanken, Anthony Veder, Vaisala, Metsätalousministeriö, Business Finland, Helsingin kaupunki) moninaisuuden ja osallisuuden parissa; aikomuksesta tekoihin rakentaen samalla voittavia organisaatioita.

Asiakkaat arvostavat Kamillan kykyä kuroa umpeen kuiluja eri alojen ja kulttuuritaustojen edustavien henkilöiden välillä sekä edistää aitoa yhteistyötä, joka johtaa konkreettisiin tuloksiin. Kamillan mukaansatempaavat luennot liikuttavat ihmisiä, sillä hän yhdistää merkityksellisiä oivalluksia ja tarinoita tarjoten yleisölle työkaluja työskennellä eri tavoin tässä ja nyt.

Kamilla Sultanova toimii innoittajana ja puhuu kaikenikäisille kuulijoilleen muun muassa siitä, miten erilaiset tiimit saadaan mukaan organisaatiomuutoksiin yhteishengen voimalla. Hän on inspiroinut niin opettajia, nuoria, yrittäjiä, johtajia ja poliittisia päättäjiä puhuessaan esimerkiksi johdon osallistavista käytännöistä, inhimillisestä kyvystä tehdä yhteistyötä rankkoinakin aikoina, sekä uskalluksesta elää arvokasta elämää.

Kamilla ei koskaan jätä käyttämättä tilaisuutta puhua vastuullisuudesta, kyvystä tehdä yhteistyötä rajallisesta toivosta huolimatta, ja mikä tärkeintä; hän ei koskaan lakkaa puolustamasta sitä, miten tärkeää on johtaa tunnustamalla toisten ihmisarvo.

Aiheet esimerkiksi

  • DEI-strategiat (monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja inklusiivisuus työelämässä)
  • Johtaminen monisukupolvisessa, monikulttuurisessa ympäristössä
  • Monikulttuurisuus ja mukaan ottaminen maaseutualueilla
  • Vetovoimainen ja pitovoimainen organisaatio
  • Yhteisöllisyys ja monialainen yhteistyö
  • Osallistavat johtamistaidot

Video

Pressikuvat

Kamilla Sultanova

Kamilla Sultanova

Diversiteetin & inkluusion asiantuntjia

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2