Vuoden Puhuja 2022 -voittajat on julkistettu! Lue lisää

Kari Ketonen

Meidän täytyy antaa itsellemme vapaus kokea kaikki tunteemme ja kokemuksemme.

Käsikirjoittaja, ohjaaja

Kari Ketonen

Karisman voima

Kari Ketonen on näyttelijä, käsikirjoittaja, ohjaaja ja psykoterapeutti. Ketonen puhuu karismasta ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Hän perustelee karisman olevan yhdistelmä spontaania ilmaisua ja kontrollia. Näiden kahden suhdetta karismaattinen ihminen pystyy itsessään säätelemään tilanteeseen sopivaksi. Sisäinen läsnäolon tila ihmisessä synnyttää ulospäin vaikutelman, jota kutsumme karismaksi. Jos siis osaamme synnyttää sisällemme läsnäolon, muutumme muiden silmissä karismaattisiksi. Ketonen toteaa myös, että pelkäämme asioita joita suljemme aktiivisesti pois. Kun omaa aistimaailmaa ei tukahduta on ihminen aidosti läsnä ja oppii hallitsemaan omia pelkotiloja.

"Kun opit purkamaan hengityksen esteet ja saavutat vapaamman hengityksen, jonka pystyt pitämään yllä stressaavissakin tilanteissa, voitat useammalla sektorilla. Sinusta tulee läsnäolevampi, karismaattisempi, jaksat enemmän ja paremmin, hyvinvointisi ja tyytyväisyytesi lisääntyy. Kaiken lisäksi oppiessasi hengittämään rauhallisesti nenän kautta pienennät todennäköisyyttäsi saada tai tartuttaa hengitysteitse tarttuvia tauteja."

Aiheita
- Karisma
- Tietoinen läsnäolo
- Vuorovaikutus
- Yhteys omaan kehoon
- Energia

Kari Ketonen luotsaa ruutuun palanneen Hyvät ja huonot uutiset tv-ohjelmaa.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Kari Ketonen

Kari Ketonen

Näyttelijä

Ajatuksia herättävät opettavaiset puhujat

Humoristiset tunnelman nostattajat

Esiintymis- ja viestintätaidot

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2