Kari Wikholm

verkkokauppa, vähittäiskaupan johtaminen

Kari Wikholm

Verkkokaupan Growth Hacking lähettiläs

Kari "Wiki" Wikholm eli konsulttitoimiston #wpsm HC Wikin uratarinaa ovat matkan varrella kohdanneet useat haasteet toisensa perään ja hänestä on kasvanut merkittävä itsejohtamisen ja digikaupan asiantuntija, kirjailja sekä valmentaja.

HC Wikin taustat tulevat alun perin koripallon parista, missä hän toimi kv. Fiba-tuomarina edustaen Suomea. Tiukat matsit ja tilanteet kasvattivat hänessä jatkuvan itsejohtamisen halun, joka pohjautuu nöyryyteen ja haluun kehittyä itsearvioiden kautta sekä halun ymmärtää digitaalista vaikuttamista.

Myöhemmin Wikin tie vie autokaupan pariin, missä hänellä on ollut merkittävä rooli vietäessä autokaupan toimialaa digimurroksen aikakaudelle ja etenkin myyjien roolin muuttaminen perinteisestä kivijalkakaupan myyjäasenteesta kulun palvelumyyjäksi. Hän on myös pioneeri erityyppisten kulkemisen palveluiden keksijänä, jotka vasta nyt alkavat lyödä läpi. HC Wiki oli mukana tiimissä perustamassa Euroopan ensimmäistä autojen verkkokauppaa Autoverkkokauppa.comia ja hän oli myös mukana AKL:n kehitysryhmässä digitaalisen kaupan asiantuntijana.

Konsulttitoimisto #wpsm toimitusjohtajan tehtävien lisäksi Wiki toimii perheyrityksen verkkokauppa Ratiashop.comin hallituksessa ja ollut mukana useissa start up yrityksissä niin kaupan kuin hr-palveluiden parissa Verkkokaupan teemoista HC Wiki on käynyt puhumassa sekä kouluttamassa paljon ja häneltä ilmestyi myös kesällä 2019 kirja "Verkkokaupan käsikirja 2019" (Books on Demand GmbH), joka käsittelee kivijalka- ja verkkokaupan synergian johtamista ja mm. Growth Hacking teemaa. Kirjassa lanseerataan myös uusi kaupan mittari #synergiaindeksi. Jos kaupan digitalutus aiheena kiinnostaa, tilaa verkkokauppamies HC Wiki haastamaan ja ennustamaan kaupan tulevaisuutta tai johtamista.​

Video

Pressikuvat

Kari Wikholm

Kari Wikholm

toimitusjohtaja, konsultti, valmentaja

Markkinointivalmentajat

Markkinointi & Brändäys

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2