Kati Riikonen

KTM, puhuja

Kati Riikonen

Konkreettinen muutosten asiantuntija

Kati Riikonen on kaupallisuuden, digitaalisuuden tuoman muutoksen ja erilaisten organisaatioiden monipuolinen, konkreettinen asiantuntija. Kati on interaktiivinen esiintyjä ja haastaa osallistujia viemään uusia työkaluja ja metodeja omaan työyhteisöönsä. Kati Riikonen on myös tunnettu rohkeudesta nostaa haastaviakin asioita käsittelyyn ja löytää niihin luovia ja tuottavia ratkaisuja. Kati Riikonen nimitettiin Telia Finlandin markkinoinnista ja analytiikasta vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Riikonen aloittaa Telialla toukokuuta 2020.

Kati Riikonen on rakentanut työuraansa useasta eri näkökulmasta. Hän on rakentanut tiimejä, toiminut asiantuntijana ja esimiehenä erilaisissa myynnin, markkinoinnin ja johtamisen tehtävissä maailmanlaajuisissa oman aikakautensa johtavissa yrityksissä. Tätä seurasi noin viiden vuoden menestynyt yksityisyrittäjyys digitaalisten palveluiden rakentamisen ja kaupallistamisen konsulttina. Kun suomalainen operaattori kaipasi muutosjohtajaa markkinointiin ja myöhemmin historiansa ensimmäistä CDO:ta online liiketoiminnan kasvattamiseen, Kati tarttui haasteeseen. Katin monipuolinen näkökulma johtamiseen, yritysten organisaatioihin ja niiden kohtaamaan jatkuvaan muutokseen karttui sittemmin luovan digitoimiston vetäjänä.

Monipuolisen kokemuksensa ansiosta Kati Riikonen pureutuu johtamisen aiheissaan mm. seuraaviin: Miten johdat luovaa tiimiä? Miten johdat, kun et tunne ratkaistavana ongelmaa yksityiskohtaisesti? Miten johdat monikulttuurista tiimiä? Miten johdat innovaatio- työtä?

Kati Riikonen avaa aiemmalta työuraltaan myös henkilökohtaisempia kokemuksiaan erilaisista urahypyistä. Näissä aiheissa Kati puhuu mm. elämyksistä – sekä honeymoon -hetkistä että haasteista mm. Suomen yhtenä ensimmäisistä kuluttajaliiketoiminnan CDO:sta tai yksityisyrittäjänä alalla jolle vielä ei ollut tunnistettuja markkinoita tai esimerkiksi organisaatiossa täysin poikkeavan koulutustaustan omaavana vähemmistön edustajana.

Katin osaamista ja aiheita on helppo hyödyntää sekä kaupallisten että ei-kaupallisten organisaatioiden kehityksessä ja muutokseen valmistautumisessa innostavalla, positiivisella ja käytännönläheisellä tavalla. Jokaiselle kuulijalle löytyy mukaan konkreettisia eväitä työpaikalle mukaan vietäväksi.

Video

Pressikuvat

Kati Riikonen

Kati Riikonen

Toimialajohtaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2