Kimmo Huhtimo

Asiakaskokemus on fiilislaji. Pliisu ei riitä. Uudistuminen ei saa olla palanutta pakkopullaa.

Asiakaskokemus, työyhteisö, inspiraatio

Kimmo Huhtimo

Kimmo Huhtimo on Suomen tunnetumpia ja arvostetuimpia asiakaskokemusjohtajia. Hänet tunnetaan asiakaskokemuksen johtamisen ja kehittämisen uranuurtajana ja inspiroivana puhujana, joka sytyttää kuulijansa osallistumaan aina tunnetasolla saakka. Usein lähtökohtana on kysymys: Miten erottua tilanteessa, jossa 90 % organisaatioista pyrkii erottautumaan asiakaskokemuksella? Kysymys koskettaa niin johtoryhmiä, esimiehiä kuin henkilöstöäkin.

Kimmon puheenvuorot eivät jämähdä Powerpointiin ja viitekehyksiin vaan kytkeytyvät arkeen. Asiakaskokemus ei ole ylevä tavoite vitriinissä, vaan sitä käsitellään erottautumisen ja muutoksen läpiviennin näkökulmasta. Monia uudistuksia johtaneena Kimmo on elänyt tilanteet, joista puhuu.

"Uudistumisen ei tarvitse olla hiileksi palanutta pakkopullaa. Asiakaskokemus on fiilislaji. Haluan valaa kuulijoihin uskoa ja antaa uudistumisen eväitä. Teemme yhdessä lapiohommia onnistumisen puolesta ja sudenkuoppien täyttämiseksi."

Asiakas- ja työyhteisökokemuksen välinen yhteys on tiiviisti mukana Kimmon puheenvuoroissa. Katse on ihmisessä. "Ei riitä, että päämäärä tiedetään. Miten tehdä siitä myös merkityksellinen?" Kaikki alat ovat kohtaamisaloja. Tunnekokemus ratkaisee – ja jokaisen kyky johtaa sitä. Mitä pitäisi ymmärtää ja miten tulisi toimia onnistuakseen?

Rohkeuden ja uudistumisen puolestapuhujana tunnettu Kimmo pyrkii syömään myös itse omaa lääkettään. 20 vuotta isojen organisaatioiden johto- ja esimiestehtävissä on vaihtunut toimitusjohtajan tehtäviin taidelähtöisessä valmennusyrityksessä, ArtSense Oy:ssä. "Asiakas- ja työyhteisökokemus ratkeavat kohtaamistilanteissa. Taiteilijoiden osaaminen tarjoaa tähän jotain aivan uutta ja erottuvaa."

Kimmo on työskennellyt aiemmin Mehiläisen, L&T:n, Elisan ja Tiedon palveluksessa. Hänen johtamisosaamisensa eri toimialoilta on poikkeuksellisen monipuolista ja puheenvuoroja rikastuttavalla tavalla syvällistä. Koulutukseltaan Kimmo on diplomi-insinööri.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Kimmo Huhtimo

Kimmo Huhtimo

Asiakaskokemuksen asiantuntija

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2