Puhujavarauksen yhteydessä ilmainen studio. Lue lisää

Klaus Härö

Suomalaisen työelämän helmasynti on se, että asiat tehdään aina niin, ettei kukaan pääse varmasti sanomaan mitään.

Valokuvaaja: Antti Vettenranta

Vangitseva tarinankertoja

Klaus Härö

Golden Globe - ehdokkuus ja kansainväliset tiimit

Klaus Härön Miekkailija-elokuva voitti parhaan elokuvan pääpalkinnon Long Islandin Stony Brook -elokuvajuhlilla. Ja ainoana suomalaisena elokuvana sitten 1950-luvun elokuva oli ehdolla Kultaisen maapallon (Golden globen) saajaksi, sarjassa Paras ulkomainen elokuva. Palkinto on heti Oscarien jälkeen, elokuvamaailman arvostetuimpia palkointoja.

Klaus kertoo kansainvälisen yhteistyöelokuvan epätodennäköisestä valmistusprosessista värikkäästi ja henkilökohtaisesti, valaisten kansainvälistyvän kotimaisen elokuvan kautta yhteistyöhön liittyviä kommelluksia, mutta myös mahdollisuuksia.

Klaus Härö kuuluu suomalaisten elokuvaohjaajien kärkijoukkoon. Hänen elokuvansa Näkymätön Elina (2003), Äideistä parhain (2005), Uusi ihminen (2007) ja Postia Pappi Jaakobille (2009) ovat menestyneet niin Suomessa kuin ulkomaillakin ja elokuvat ovat vakuuttaneet katsojien lisäksi myös kriitikot. Klaus on voittanut yli 60 palkintoa elokuvillaan ympäri maailman, mikä nostaa hänet yhdeksi menestyneimmäksi elokuvaohjaajaksi Suomessa.

Luennoitsijana Klaus on omaa luokkaansa. Hänen persoonallinen tyylinsä ja vahva läsnäolonsa vangitsevat kuulijat, koostui kuulijakunta sitten yritysjohtajista tai elokuva-alan opiskelijoista. Hän puhuu omakohtaisten kokemustensa kautta, huumorilla höystettynä. Palaute hänen luennoistaan on ollut todella positiivista ja hän kuuluu kiistatta Speakersforumin verkoston kärkipuhujiin.

Keskeisiä teemoja Klausin luennoissa ovat johtajuus, luovuus, tiimityöskentely ja taiteellinen työ. Lisäksi hän puhuu mielellään elokuvistaan ja niiden käsittelemistä aihealueista. Klausin elokuvien kantava voima on ihmislähtöisyys. Hän käsittelee rohkeasti suuria ja vakaviakin aiheita elokuvissaan. Vahva arvomaailma ja ihmislähtöisyys ovat läsnä myös hänen luennoissaan ja valmennuksissaan.

Klaus Härö oli ehdolla Vuoden tulokkaaksi Vuoden puhuja -gaalassa 2017.

Video

Pressikuvat

Klaus Härö

Klaus Härö

Monipalkittu elokuvaohjaaja

Johtaminen

Inspiroivat puhujat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2