Lauri Salovaara

Kun saan ajatuksen jostain uudesta ideasta tai innovaatiosta, en arkaile vaan alan toimimaan sen eteen heti.

Valokuvaaja: Nestori Löngrén

Yrittäjä

Lauri Salovaara

Median moniottelija ja ammattijuontaja

Lauri Salovaara on yksi maamme kokeneimpia ja rakastetuimpia esiintyjiä. Hänen tilanteenlukutaitonsa on aivan omassa luokassaan. Lauria kehutaankin usein kuinka hän tuo tilaisuuteen särmää kun sitä tarvitaan ja viihdettä kun on sen aika.

Yrittäjätaustansa ja yrittäjämäisen asenteensa takia Lauri tekee tilaisuudet aina kuin omansa erittäin korkealla ammattietiikalla varustettuna. Hän on työllistänyt itsensä ja muita jo vuodesta 2004, perustanut viisi omaa yritystä, joista sössinyt yhden ja myynyt omistuksensa toisesta. Omien yritystensä ja osakkuuksiensa kautta hän on kädet syvällä savessa kehittämässä tämän päivän yritysmaailmaa niin kulttuurin kuin tulevaisuuden visioinninkin osalta. Kansainvälistä markkinointia ja brändäystä Lauri on tehnyt vuodesta 2010 ja matkailubisneksessä hän on ollut omistamiensa näköalahuoneisto The View - Iso-Syötten ja Kokous- ja juhlatila The View - Oulujoen myötä vuodesta 2016.

Lauri Salovaara on myös idean isä ja toteuttaja mm. seuraavissa tapahtumissa: Anna lapsesi pukea sinut -päivä, Tiernashow & Dinner, Ystävänpäivän vanhustentanssit ja Joulupukkien SM-kisat.

"Ehkä eniten olen saanut aikaan 5 sekunnin säännön kautta. Kun saan ajatuksen jostain uudesta ideasta tai innovaatiosta, en arkaile vaan alan toimimaan sen eteen heti. Tämä siksi, että 5 sekunnin aikaikkunan jälkeen järki tulee tielle ja pilaa kaiken. Ihmiset eivät oikein malta uskoa kuinka paljon puhtaalla intuitiolla saa asioita eteenpäin."

Lauri puhuu aloittamisen tärkeydestä, tilanteeseen tarttumisesta ja muutokseen ryhtymisestä. Hänen viestinsä on hyvin selkeä; lopeta sitku-elämä ja siirry muuttamaan elämäsi positiivisemmaksi nyt. Sama koskee tätä tekstiä. Jos luit tänne asti, olet kiinnostunut eikä sinulle jää enää muuta tehtäväksi kuin kokeilla ja buukata Lauri keikalle!

Pressikuvat

Lauri Salovaara

Lauri Salovaara

Media-alan moniosaaja

Valokuvaaja: Petri Aho

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2