Lorenz Backman
Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Elämäntaitovalmentaja, työnohjaaja

Lorenz Backman

Työhyvinvointi, menestystekijät ja mielen voima

Lorenz "Lore" Backman on timanttinen ja takuuvarma valinta tapahtuman juontajaksi, moderaattoriksi tai luennoitsijaksi. Lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus teatterilavoilta, television suorista viihdeohjelmista radioon, yritysjuhlista messuihin ja lanseeraus tilaisuuksiin, tekee hänestä Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen laaja-alaisen osaajan.

Koulutukseltaan Lore on teatteritaiteen maisteri, henkinen valmentaja ja työnohjaaja. Oli kyseessä pienempi paikallinen tapahtuma, tai kansainvälisen yrityksen tilaisuus, osaa hän räätälöidä tapansa kohdata yleisön tilaisuutesi tarpeiden mukaan. Kokeneena luennoitsijana ja seminaarien vetäjänä sisältöosaaminen on myös taattua laatua. Paneelien moderaattorina Lore sukeltaa pintaa syvemmälle aihealueeseen ja osaa haastaa alan ammattilaisia.

Viime vuosien aihealueita ovat olleet mm: psykologia, mielenterveys, työhyvinvointi, luovuus, ilmastonmuutos, biologia, luonto, ict-alan haasteet ja mahdollisuudet, väestökehityksen muutokset, työllistyminen, muistisairaiden haasteet ja ratkaisut, ikäihmisten ja osatyökykyisten tulevaisuus, sekä vuorovaikutus ja kommunikointi asiakastyössä tai esiintyjänä.

Omien luentojen aiheet liikkuvat työhyvinvoinnista vuorovaikutukseen. Työssä jaksaminen, palautuminen, itsemyötätunto, työn priorisointi, itsensä johtaminen, sanaton viestintä ja esiintymistaidot ovat aiheina kovaa osaamisydintä ja antavat yrityksellenne konkreettisia työkaluja ja lisäarvoa työn arkeen.

Asiakkaita ovat olleet ministeriöt, julkishallinto, sekä kansalliset, että kansainväliset yritykset.

Tunnettuja tv-töitä:
• Lauantai-illan Huuma
• Biisikärpänen
• Mitä tuli tehtyä
• Kesäterassi
• Huomenta Suomi

Koulutus:
• Teatteritaiteen maisteri 1999
• Henkinen valmentaja 2018
• Työnohjaaja STOry 2022

Aiheet esimerkiksi

  • Itsemyötätunto ja työhyvinvointi
  • Työelämässä palautumisen resepti
  • Miten jokainen voi lisätä karismaansa
  • Kehonkielen merkitys vuorovaikutuksessa
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Lorenz Backman

Lorenz Backman

Juontaja, luennoitsija

Mediasta tutut juontajat

Henkilökohtaisenkehityksen valmennus

Innostavat juontajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2