Lorenz Backman

Lorenz Backman

Työhyvinvointi, menestystekijät ja mielen voima

Lorenz "Lore" Backman on mielen valmentaja, luennoitsija, kouluttaja, esiintyjä ja Pelasta muistisairas ry.n työntekijä. Lorenz auttaa luennoillaan yleisöä löytämään menestystekijät ja lisäämään ihmismielen mahdollisuuksia.

Lorenz on valovoimainen luennoitsija,joka onnistuu läsnäolollaan pysäyttämään kuulijan hetkeen.

Hyvä mieli, motivaatio, uudet ajatukset ja oivallukset ovat taattuja Lorenzon luennoilla.

Lorenz räätälöi esitykset aina sopiviksi kulloistakin tilaisuuden kokonaiskuvaa ja kohderyhmää ajatellen. Hän on loistava puhuja ja tunnelmankohottaja.

Lorenz on käynyt lukuisia koulutuksia ja kursseja esiintymisrohkeuden, työhyvinvoinnin ja itsetuntemuksen lisäämiseksi. Takana on mm. työnohjausta, NLP -kursseja ja mentor -opiskelua. "Lore" ammentaa luennoissaan omista kokemuksista ja kasvuprosesseista harvinaisella avoimuudella ja rohkeudella.

Lorenzon puheiden teemoja ovat; Rooleista vapaaksi, Elämä ilman jännittämistä, Valovoimaisuuden salaisuus, Sanattoman viestinnän judomestari sekä Itsensä johtaminen ja työhyvinvoinnin avaimet. Hän käsittelee luennoillaan mm. kehonkieltä kommunikaatiovälineenä, ihmismielen mahdollisuuksia, karismaa, ja esiintymistaitoa tavoitteenaan antaa kuulijalle työkalut tulla parhaaksi versioksi itsestään ja löytämään omat mahdollisuutensa.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Lorenz Backman

Lorenz Backman

Mielen valmentaja

Henkilökohtainen kehitys

Mediasta tutut räväkät puhujat

Valmentajat & Juontajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2