Maria Ekroth

Maria Ekroth

Syttyy & sytyttää

Maria Ekroth on kokenut puhuja, kauppatieteiden maisteri, tuloksentekijä, tunnejohtamisen ja brändäyksen ammattilainen, jolla on taito syttyä ja sytyttää.

Maria Ekrothilla on yli 20 vuoden kokemus toiminnanjohtajan/toimitusjohtajan työstä sekä hallitustyöskentelystä järjestö- ja liike-elämässä. Hän on myös tapahtumatuotannon ammattilainen, opettanut ammattikorkeakoulussa ja toiminut yrittäjänä.

Maria Ekroth esittää tieteellisesti tutkitut prosessit innostavasti, visuaalisesti, ymmärrettävästi ja runsailla käytännön esimerkeillä höystettynä. Marialla on lukemattomia omakohtaisia esimerkkejä siitä, miten tunnejohtamista hyödyntäen on kasvatettu tehokkuutta, vaikuttavuutta, johdettu muutosta, uudistettu toimintatapoja, vahvistettu brändiä, parannettu työhyvinvointia, saatu työntekijät liekkeihin omasta työstään, johdettu projekteja sekä verkostoja, kehitetty hallituksen työskentelyä ja tuotettu unohtumattomia, vaikuttavia tapahtumia. Maria räätälöi esitysten sisällöt kuulijoiden ja tapahtuman tavoitteiden mukaan, saa oman innostuksensa, positiivisen energiansa ja onnistumistarinoiden kautta kuulijat näkemään omat mahdollisuutensa, löytämään sisäisen palon ja tekemään suunnitelmia, joiden avulla voi lähteä systemaattisesti kohti yhteisiä tavoitteita.

Syty ja sytytä – tunnejohtamisella tarkasti tavoitteisiin. Työstään innostunut työntekijä on yleensä tyytyväinen, aikaansaava ja tehokas, siksi on tärkeää innostua omasta työstään ja edistää hyvää työilmapiiriä ympärillään. Tunteet ovat työelämässä jatkuvasti läsnä. Menestyvän työpaikan tunneilmaston tunnistaa siitä, että se on monipuolinen, rakentuen sekä positiivisista että negatiivisista tunteista. Olennaista on, miten näitä tunteita kohdataan ja käsitellään.

Miten tunnistaa ja ymmärtää omia ja työyhteisön tunteita sekä oman käyttäytymisen vaikutusta työyhteisöön ilmapiiriin ja asiakassuhteisiin? Hyvää tunneilmastoa rakennetaan myönteisellä, kannustavalla ja avoimella viestinnällä. Jokainen meistä haluaa tuntea itsensä ja työnsä merkitykselliseksi sekä arvostetuksi, vasta sitten pystyy sytyttämään itsensä ja muut. Tunnetila vaikuttaa ihmisen luovuuteen sekä kykyyn oppia ja ratkaista ongelmia. Puhutaan siitä, miten syttyä omaan työhönsä, miten sytyttää muut mukaan. Maria Ekrothin luennot ovat työyhteisöille ja verkostoille, jotka haluat menestyä ja voida hyvin. Tavoitteena voi olla muutos parempaan tai nykyisen hyvän ilmapiirin säilyttäminen ja motivaation ylläpitäminen. Rakennetaan yhdessä parempaa työelämää!

Aiheet esimerkiksi

 • Tunnejohtaminen ja tunneilmasto työyhteisön voimavarana
 • Työhyvinvointi, työntekijäkokemus, tiimityö
 • Hyväntekeväisyys ja yhteiskuntavastuu, työnantajakuva
 • Hallitustyöskentely
 • Sisäisen motivaation johtaminen – syty & sytytä, näe työsi merkitys ja vaikuttavuus
 • Muutosjohtaminen – tunnejohtaminen muutoksessa
 • Kuinka ymmärtää paremmin asiakasta? – asiakastyytyväisyys nousuun tunnetaidoilla
 • Erottuva brändi kilpailuetuna – vahva ja erottuva brändi vetoaa tunteisiin ja tuo tulosta
 • Vahvuutesi yrittäjänä – tunnetaidot ja asiakastyytyväisyys erottautumistekijäksi
 • Verkostotyöskentely – voimaa verkostosta tulokselliseen työhön ja hankkeisiin
 • Tapahtumat – tunnelmalliset ja vaikuttavat tapahtumat tähtäävät tarkasti tavoitteeseen

Pressikuvat

Maria Ekroth

Maria Ekroth

KTM, tunnejohtaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2