Marko Kaarto

Marko Kaarto

Muutos, haasteet ja avaimet menestykseen

Marko Kaarto kokenut puhuja ja valmentaja, joka on erikoistunut valmentamaan yrityksiä, yhteisöjä ja yksilöitä kokonaisvaltaisesti. Marko poikkeaa useista valmentajista juuri siinä, että hänellä on vahva henkilökohtainen kokemus kaikista valmentamistaan kokonaisuuksista ja ennen kaikkea miehen tulokset ovat vakuuttavia. Marko puhuu muutoksesta ja mahdollisuuksista painottaen jokaisella olevan mahdollisuudet menestykseen. On osattava asettaa tavoitteet ja lähdettävä kulkemaan niitä kohti oikealla tahtotilalla sekä asenteella.

Marko on fokusoitunut asuntosijoittamiseen, mutta vahva osaaminen löytyy myös ajanhallinnasta, kehittymisestä, kasvusta ja myynnin osaamisesta. Markolla onkin tapana sanoja, että rakennetaan sellainen valmennus, että kaikki hymyilevät. Marko lähestyy teemojaan omakohtaisten esimerkkien ja elävien tarinoiden kautta tuoden samalla asiantuntijuutensa mukaan. Marko uskoo tavoitteiden asettamiseen ja kovaan työntekoon niiden saavuttamiseksi. Ihmisellä on itsessään suuret voimavarat, jotka on osattava ottaa käyttöön. Sitä, mitä tahtoo saa aikaan. Tahdolla on uskomaton voima. Luennoillaan hän herättää yleisön miettimään kysymystä Mitä Sinä tahdot?

Monitoimimiehenä Marko on myös painin monin kymmenkertainen Suomen mestari, takataskuun mahtuu myös yksi oma kirja ja toinen on juuri valmistumassa. Markon kengänpohjiin onkin tarttunut jo monenlaista purkkaa ja kokemusta muun muassa yli 40 eri maasta. Marko on tunnetaankin innokkaana seikkailijana, joka rakastaa haasteita. Markolla on lisäksi kymmenvuotinen historiikki ja kokemus liike-elämän johtotehtävistä. Mies on pohjakoulutukseltaan liikunta- ja terveystieteiden maisteri. Marko on julkaissut kirjan "Sijoita asuntoihin! Aloita, kehity, vaurastu", joka käsittelee asuntosijoittamista.

Puhujana Marko on persoona, humoristinen, innostava. Markolla on tapana käyttää hyvin maanläheisiä esimerkkejä valmennuksissaan ja ravistella perinteisiä ajatelutapoja - ja malleja. Hän haluaa saada aikaan tulosta, puhetta ja hymyä.

Marko Kaarto

Marko Kaarto

Tavoitteet

Luovuuden valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2