Melina Näätänen (Niemi)

Nuorten MM-leijonien mentaalivalmentaja

Melina Näätänen (Niemi)

Johdon ja johtamisen sparrari ROK-asenteella

Melina "Mellu" Näätänen on Rokmindin perustajaosakas, toimitusjohtaja ja valmentaja, jonka intohimona on johdon ja yritysten menestyksen tukeminen.

Melina Näätänen on menestyksekkäästi ohjannut organisaatioitaan kohti kasvua ja kestävää menestystä. Hänen vahva sitoutumisensa asiakasyritystensä menestykseen, sekä kyky luoda inspiroivia ja käytännöllisiä strategioita tekevät hänestä halutun valmentajan ja neuvonantajan. Hänen taustansa liiketoiminnan johtamisessa, yrittäjyydessä ja strategisessa kehittämisessä antaa hänelle ainutlaatuisen näkökulman ja ymmärryksen liike-elämän haasteista ja mahdollisuuksista.

Lisäksi Näätänen on ansioitunut kirjailija, jonka teos "Menestyksen Portaat" tarjoaa syvällisen ja käytännönläheisen lähestymistavan voittaja-asenteen kehittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen liike-elämässä. Hänen valmennusaiheitaan ovat muun muassa strategian kirkastaminen, organisaatiokulttuurin rakentaminen ja johtamisen vahvistaminen menestystä tukevaksi. Hän on myös toiminut myös mentaalivalmentajana Nuorissa Leijonissa sekä Sm Liigassa Ässissä, Tapparassa ja Ilveksessä.

Melina Näätänen on sitoutunut innostamaan ja tukemaan yritysjohtoa ja organisaatioita saavuttamaan huippusuorituksia ja kestävää menestystä. Hänen kokemuksensa ja asiantuntemuksensa ovat arvokas voimavara kaikille, jotka pyrkivät viemään yritystoimintaansa seuraavalle tasolle. Hän puhuu asiaa, mutta pilke silmäkulmassa oivalluttaen tarinoiden kautta esimerkiksi jääkiekosta yrityselämän arkeen sekä miten yrityselämän opit ovat toimineet huippu-urheilussa.

Aiheet esimerkiksi

  • Miten synnytän hyvän fiiliksen ja tekemisen meininkiä tiimissä?
  • Luottamuksen rakentaminen, voittaja- asenteen synnyttäminen ja hyvä yhteistyö tiimin menestyksen edellytyksenä
  • Kuinka varmistan strategian onnistumisen käytännössä?
  • Menestyksen portaat kirkastavat strategian jokaista työyhteisönjäsentä koskevaksi innostavaksi tekemiseksi
  • Miten luon ja juurrutan strategiaa tukevan kulttuurin?
  • Johtamisen portaat varmistavat strategian onnistumista tukevan johtamisen ja hyvinvoivan johtamiskulttuurin syntymisen
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Melina Näätänen (Niemi)

Melina Näätänen (Niemi)

Toimitusjohtaja, yritysvalmentaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2