Miia Soranto

Väsymyksen ei kuulu olla osa elämää. Jokainen voi oppia paremmaksi nukkujaksi

Miia Soranto

Lisensoitu univalmentaja, hyvinvointialan yrittäjä, puhuja

Miia Soranto on koulutettu univalmentaja, kokenut kouluttaja ja hyvinvointialan yrittäjä. Hän on opiskellut univalmentajaksi suomessa ensimmäisten joukossa ja hän on myös kouluttautunut ravintovalmentaja ja liikunnan ohjaaja. Miia omaa kokonaisvaltaisen käsityksen ihmisen hyvinvoinnista ja on toiminut vuosia valmennuksien parissa. Hän on myös kouluttanut ihmisiä niin hyvinvointialan kuin liiketalouden saralla ja yrittäjänä ymmärtää terveyden ja hyvinvoinnin merkityksen työkyvyn ja jaksamisen näkökulmasta.

Miia Soranto puhuu rehellisesti uniongelmien haitoista, kuitenkin kannustaen kohti energisempää ja mielekkäämpää elämää. Huonoon uneen ja väsymykseen ei tarvitse eikä pidä tyytyä. Hän on itsekin entinen uneton, jolla on omakohtaiset kokemukset sekä unettomuuden vaikutuksista, että syntysyistä. Miia näkee unen valtavana mahdollisuutena, jossa me kaikki voimme tehdä parannuksia. Hänen kannustava, positiivinen ja käytännönläheinen tyylinsä puhua herättää halun tarttua toimeen kohti parempaa unta.

Aiheet

1.Uni palautumisen käynnistäjänä

95% palautumisesta tapahtuu unen aikana ja riittävän unen merkitystä ei voida kiistää. Iso osa työikäisistä ei kuitenkaan palaudu arjessaan riittävästi ja samaan aikaan elämä vaatii meiltä koko ajan enemmän. Miia käsittelee unta fyysisen ja psyykkisen palautumisen näkökulmasta. Hän antaa keinoja stressinhallintaan ja auttaa kuulijoita hahmottamaan omaa kokonaiskuormitustaan, jotta palautuminen olisi mahdollista. Hyvä yö rakennetaan jo päivällä ja päivän aikaisella vireystilansäätelyllä ja stressinhallintamenetelmillä tuetaan laadukasta yöunta. Miia haastaa jokaisen priorisoimaan unta, koska sinä olet se ihminen joka voi vaikuttaa unesi määrään ja laatuun.

2. Unenvoima - unen mahdollisuudet

Onko normaalia olla aina vähän väsynyt? Nyky-yhteiskunnassa haluamme elämältä paljon, velvollisuudet ja kiire saattavat johtaa suorituksiin, joiden vuoksi olemme herkästi jatkuvassa ylikuormituksessa. Arvioiden mukaan yli puolet suomalaisista ei palaudu riittävästi ja joka viides kärsii pitkäaikaisista uniongelmista tai univajeesta. Väsynyt ihminen ei ole luova tai tuottava!

Mitkä ovat uniongelmien ja univajeen vaikutukset ja miten niitä voidaan ennaltaehkäistä? Miia kertoo miten riittävä laadukas uni parantaa mm. muistia, mielialaa, keskittymis-, suoritus- ja vastustuskykyä. Uni antaa tarvittavat voimavarat mielekkääseen työ- ja vapaa-aikaan, sekä sosiaalisiin suhteisiin, terveyttä edistävistä seikoista puhumattakaan. Miia antaa työkaluja oman hyvän yöunen rakentamiseen, joka on laadukkaan ja aktiivisen elämän perusta. Nukkumalla hyvin voimme välittömästi parantaa elämänlaatuamme ja terveyttämme. Uni on menestyksemme mahdollistaja.

Pressikuvat

Miia Soranto

Miia Soranto

Stressinhallinnanvalmennus

Sairaudet & Vammat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2