Mika D. Rubanovitsch

Mika D. Rubanovitsch

Ostovallankumous ja myyntikapina muuttavat myynnin – oletko valmis?

Suomen johtava myyntivalmentaja, sparraaja, maan menestynein myyntikirjailija, Johtajatiimin omistaja KTM Mika D. Rubanovitsch, tuttavallisemmin Ruba, on toiminut urallaan lukuisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä ja konsultoinut suomalaisia yrityksiä myynnin tehostamisessa. Ruba kerää kiitosta innostavana ja asiansa osaavana kouluttajana ja konsulttina, joka tarjoaa asiakkailleen korkean profiilin esimies- ja myyntitaitovalmennuksia, konsultointia sekä vaikuttajamyyntiä, joissa yli 20 vuoden tuoma kokemus, prosessiosaaminen ja todennettu vaikuttavuus korostuvat. Ruba pystyy esiintymään selkeästi suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Hän valmistui kauppatieteiden maisteriksi Svenska Handelshögskolanista ennätysajassa 21-vuotiaana. Ennen ryhtymistään yrittäjäksi vuonna 2001 Ruba ehti toimia muun muassa online hotellivarausjärjestelmätoimittaja Hotelzon International Oy:n toimitusjohtajana, internetkauppa LetsBuyIt.com -yhtiön Euroopan kategoriajohtajana sekä myynti- ja kehitystehtävissä Tamrockilla, Luhdalla ja Tiedolla. Hän on työnsä puolesta asunut Chicagossa, Lyonissa, Tukholmassa ja Pariisissa.

Johtajatiimi on Ruban johdolla valmentanut menestyksekkäästi kymmeniä tuhansia myyjiä ja myynnin esimiehiä sekä konsultoinut yrityksiä myynnin tehostamisessa. Ruba on kirjoittanut yhdessä kollegoidensa kanssa kahdeksan menestysteosta, joita on tähän mennessä toimitettu yhteensä jo yli 50 000 kappaletta. Ruba harrastaa aktiivisesti liikuntaa ja juoksemista ja on alittanut maratonilla maagisen 3 tunnin ajan. Hän on kirjoittanut aiheesta kirjan Bisnesatleetti.

Ruban interaktiivisissa koulutuksissa osallistujat oivaltavat miten myynnin johto ja myyjä tekee tulosta yhä kovenevassa B2B- ja B2C-ympäristössä. Vuorovaikutteinen valmennustapa takaa sen, ettei yksikään mieltä askarruttava asia jää käsittelemättä. Ruba on aktiivinen vaikuttaja, keskustelija ja keskustelun herättäjä eri kanavissa ja luo myös uusia megatrendejä, kuten Pelastetaan Stocka -ilmiö ja Suomi myy! -seminaari sekä Ostovallankumous, Myyntikapina, Myyntikanava ja Myyntipeli.

Ruban luentoaiheita ovat esimerkiksi: ostovallankumous muuttaa myynnin digiaikakaudella, digitalisaatio ja sosiaalinen myynti muuttavat ostamisen logiikkaa, miten moderni myyntiorganisaatio vastaa asiakkaan muuttuneeseen ostokäyttäytymiseen? Mitä on moderni myynnin johtaminen 2020-luvulla?

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Mika D. Rubanovitsch

Mika D. Rubanovitsch

Motivaatiopuhujat

Myyntivalmennus

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2