Mikael Hugg

Tie onnistumiseen rakentuu valtavaan määrään epäonnistumisia - ja se on ihan ok.

Mikael Hugg

Inspiraatio, onnistuminen & johtaminen

Mikael Hugg (KTM) on kansainvälinen kasvuhakkeri, futuristi, tekoälyasiantuntija sekä milleniaalien ja Z sukupolven johtamisen asiantuntija.

Yrittäjänä Mikael Hugg on käynyt läpi trillerin mittoihin kasvaneen yrityskamppailun, joka lopulta päättyi henkilökohtaiseen sekä yrityksen konkurssiin. Tämän taistelun aikana tutuksi tuli yrittämisen kääntöpuoli - huijarien tuomat oikeustaistot, liiketoiminnan vienyt koronapandemia ja henkilökohtainen taloudellinen vastuu yrityksen kaatuessa. Toisaalta, tuo taistelu aloitti myös todellisen selviytymis- ja kasvutarinan.

Mikaelin tarina povatusta nuoresta menestyjän alusta lähes kodittomaksi konkurssiyrittäjäksi ja sieltä takaisin selviytyneeksi menestyväksi sarja-yrittäjäksi itkettää ja naurattaa, kauhistuttaa ja ihastuttaa. Tuon matkan aikana Mikael oppi, kuinka tärkeää epäonnistuminen paremman tulevaisuuden kannalta onkaan. Puheissaan hän avaa, miksi meidän jokaisen olisi elintärkeää oppia rakastumaan epäonnistumisiin. Mikäli haluamme täydempää, onnellisempaa ja ammatillisesti itsevarmempaa elämää, terve suhtautuminen pieniin ja isoihin epäonnistumisiin on avainasemassa.

Mikael on toiminut mm. Millennial Advisorina Elisan ja IF:n hallituksille. Kasvuhakkerina Mikael perusti startupin, joka loi Suomeen kokonaisen uuden soittorobotiikan alan. Tällä hetkellä Mikael on kasvumarkkinointitoimisto Growthlandin yksi perustajista ja sen luova johtaja, sekä Suomen suurimman tekoälykoulutusalusta Mentorsprintin luoja ja tekoälykouluttaja.

Aiheet esimerkiksi

 • Kuinka selvitä ja tulla vahvemmaksi, kun elämä romuttuu
 • Miksi onnistumisen kannalta tärkeintä on oppia rakastumaan epäonnistumisiin
 • Milleniaalien ja Z-sukupolven johtaminen
 • Tulevaisuuden teknologiat ja kuinka ne vaikuttavat töihimme
 • Kuinka tekoäly muuttaa tapaamme tehdä töitä
 • Millainen on roolimme työssä tekoälyjen aikana
 • ChatGPT ja muut mullistavat tekoälyt - kuinka niihin tulisi suhtautua
 • Tekoäly ihmisyytemme pelastajana
 • Tekoäly antaa jokaiselle mahdollisuuden menestyä
 • Yritykset tekoälyn kynnyksellä
 • Kuinka hyödyntää ChatGPT:tä, Midjourneyta ja monia muita tekoälyjä kasvussa

Pressikuvat

Mikael Hugg

Mikael Hugg

Kansainvälinen kasvuhakkeri

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2