Minna Tervamäki
Valokuvaaja: Mari Waegelein

Minna Tervamäki

Suomen Kansallisbaletin tähtitanssija

Minna Tervamäki on tanssija-koreografi, jolla on taustallaan loistokas ura Suomen kansallisbaletin tähtitanssijana. Hän jäi eläkkeelle Suomen kansallisbaletista vuonna 2012, mutta on sen jälkeen jatkanut työtä tanssin parissa.

Minna Tervamäki on esiintynyt kolmatta vuosikymmentä kestäneen uransa aikana lähes kaikissa arvostetuimmissa klassisen baletin päärooleissa sekä merkittävien nykykoreografien teoksissa. Hän on esiintynyt erilaisissa gaaloissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Nykyisin Tervamäen toiminta painottuu poikkitaiteelliseen yhteistyön koreografina. Tanssillisen kielen ytimessä on huippuunsa hiotun tekniikan avaaminen uudenlaisiin suuntiin - oli keskustelukumppanina sitten jazz, flamenco, sirkus tai kuvataiteet.

Puhujana:
Taiteellisen työn rinnalla Minna Tervamäki toimii luennoitsijana yrityksissä, yhteisöissä ja seminaareissa. Inspiroivissa luennoissaan hän käsittelee ajattelutaitoja ja tuo esiin muutosten rakentavaa kohtaamista. Tervamäki toimii myös esiintymisvalmentajana. Innostavissa puheenvuoroissaan Minna Tervamäki kertoo omien kokemustensa kautta vastoinkäymisten ja pelkojen voittamisesta, muutosten kohtaamisesta, itsetuntemuksen tärkeydestä ja samalla tiimin voimasta. Balettitanssijana huipulle yltäneellä taiteilijalla on paljon käytännön ajatuksia asenteen ja periksiantamattomuuden voimasta sekä omien rajojen rikkomisesta, mutta myös palautumisen merkityksestä. Tervamäki haluaa luennoillaan ravistella ihmisiä ja auttaa heitä avaamaan silmänsä myös sille, kuinka yllättävät tilanteet voi kääntää voitoksi. Luentojen painotuspiste voidaan fokusoida asiakkaan toivomusten mukaan.

Juontajana:
Tervamäki on kokenut juontaja, joka tuo tilaisuuteen arvokkuutta ja korkeaa profiilia ollen kuitenkin lämmin ja huumorintajuoinen. Englanti ja suomi toimivat juontokielinä yhtä sujuvasti. Yleisön voi myös yllättää yhdistämällä yllätystanssinumeron juontajan tehtäviin.

Tanssiteos tilaisuuteenne:
Minna Tervamäellä on valtava kokemus tanssiteosten luomisesta yritystilaisuuksiin, muotinäytöksiin, gaalajuhliin ja muihin tilaisuuksiin. Tervamäki osaa tuoda tilaisuuden teeman ja tunnelman esiin tanssiteoksessaan korkeatasoisella ja tyylikkäällä tavalla. Tilaisuuksiin voidaan sisällyttää myös yleisölle yllätyksenä tuleva tanssiesitys.

Aiheet esimerkiksi

  • Vastoinkäymisten voittaminen
  • Muutosten kohtaaminen
  • Tiimityöskentely
  • Itsensä johtaminen
  • Asenteen voima
  • Riskinottokyky ja rohkeus
  • Palautumisen merkitys
  • Palautteen voima oppimisessa
  • Voimavarojen säännöstely
  • Esiintymisvalmennukset

Video

Pressikuvat

Minna Tervamäki

Minna Tervamäki

Balettitanssija, koreografi

Valokuvaaja: Mari Waegelein

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2