Minna Tervamäki

Balettitanssija, koreografi

Minna Tervamäki

Suomen Kansallisbaletin tähtitanssija

Minna Tervamäki on tanssija-koreografi, jolla on taustallaan loistokas ura Suomen kansallisbaletin tähtitanssijana. Hän jäi eläkkeelle Suomen kansallisbaletista vuonna 2012, mutta on sen jälkeen jatkanut työtä tanssin parissa. Hän on esiintynyt kolmatta vuosikymmentä kestäneen uransa aikana lähes kaikissa arvostetuimmissa klassisen baletin päärooleissa sekä merkittävien nykykoreografien teoksissa. Tervamäki on esiintynyt erilaisissa gaaloissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Nykyisin Tervamäen toiminta painottuu poikkitaiteelliseen yhteistyön koreografina. Tanssillisen kielen ytimessä on huippuunsa hiotun tekniikan avaaminen uudenlaisiin suuntiin - oli keskustelukumppanina sitten jazz, flamenco, sirkus tai kuvataiteet.

Joulukuussa 2013 ilmestyi Minna Tervamäen ensimmäinen kirja, Minnan metodit. Minnan metodit on kirja kaikille henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista kiinnostuneille. Kirja esittelee Minnan oman työkalupakin, jonka avulla hän on noussut huipulle tanssijana, palannut estradeille loukkaantumisten jälkeen, löytänyt uutta energiaa ja voimavaroja kovasta harjoittelusta huolimatta ja säilyttänyt lapsenomaisen innon oppia aina vaan uusia asioita.

Tanssiteos tilaisuuteenne
Minna Tervamäellä on valtava kokemus tanssiteosten luomisesta yritystilaisuuksiin, muotinäytöksiin, gaalajuhliin ja muihin tilaisuuksiin. Tervamäki osaa tuoda tilaisuuden teeman ja tunnelman esiin tanssiteoksessaan korkeatasoisella ja tyylikkäällä tavalla. Tilaisuuksiin voidaan sisällyttää myös yleisölle yllätyksenä tuleva tanssiesitys.

Juontajana
Tervamäki on kokenut juontaja, joka tuo tilaisuuteen arvokkuutta ja korkeaa profiilia ollen kuitenkin lämmin ja huumorintajuoinen. Englanti ja suomi toimivat juontokielinä yhtä sujuvasti. Yleisön voi myös yllättää yhdistämällä yllätystanssinumeron juontajan tehtäviin.

Puhujana
Taiteellisen työn rinnalla Minna Tervamäki toimii luennoitsijana yrityksissä, yhteisöissä ja seminaareissa. Inspiroivissa luennoissaan hän käsittelee ajattelutaitoja ja tuo esiin muutosten rakentavaa kohtaamista. Tervamäki toimii myös esiintymisvalmentajana. Innostavissa puheenvuoroissaan Minna Tervamäki kertoo omien kokemustensa kautta vastoinkäymisten ja pelkojen voittamisesta, muutosten kohtaamisesta, itsetuntemuksen tärkeydestä ja samalla tiimin voimasta. Balettitanssijana huipulle yltäneellä taiteilijalla on paljon käytännön ajatuksia asenteen ja periksiantamattomuuden voimasta sekä omien rajojen rikkomisesta, mutta myös palautumisen merkityksestä. Tervamäki haluaa luennoillaan ravistella ihmisiä ja auttaa heitä avaamaan silmänsä myös sille, kuinka yllättävät tilanteet voi kääntää voitoksi. Luentojen painotuspiste voidaan fokusoida asiakkaan toivomusten mukaan.

Aiheet esimerkiksi

  • Vastoinkäymisten voittaminen
  • Muutosten kohtaaminen
  • Tiimityöskentely
  • Itsensä johtaminen
  • Asenteen voima
  • Riskinottokyky ja rohkeus
  • Palautumisen merkitys
  • Palautteen voima oppimisessa
  • Voimavarojen säännöstely
  • Esiintymisvalmennukset

Video

Pressikuvat

Minna Tervamäki

Minna Tervamäki

Tähtitanssija

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2