Nando Malmelin

Nando Malmelin

Ajattelun ja johtamisen radikaali uudistaja

Valtiotieteiden tohtori Nando Malmelin on johdon konsultti ja valmentaja, joka tunnetaan uudistumisen, luovuuden ja johtamisen asiantuntijana.

Nando Malmelin johtaa uudistumista strategia- ja skenaariotoimisto Capfulissa sekä toimii partnerina ja valmentajana Grow Partnersissa. Hän on myös viestinnän ja mediatutkimuksen dosentti Helsingin yliopistossa. Kiitellyissä puheenvuoroissa yhdistyvät inspiroiva käytännöllisyys, tutkimuslähtöinen syvällisyys ja ihmisläheinen rentous. Ne keskittyvät nopeasti muuttuvan työelämän tärkeimpiin kysymyksiin: miten ajatella uusilla tavoilla, uudistua ja innovoida radikaalisti sekä johtaa tulevaisuuden organisaatioita.

Nando Malmelin on kouluttanut ja puhunut laajasti seminaareissa ja konferensseissa, yritysten strategia- ja kehityspäivissä, eri yliopistoissa Suomessa ja maailmalla sekä johtamiskoulutuksissa ja eMBA-kursseilla. Malmelin on julkaissut lukuisia kirjoja sekä palkittuja artikkeleita kansainvälisissä journaaleissa. Hänen viimeisimmät kirjansa ovat "Avoimuus uudelle – tulevaisuuden avaintaito" ja "Radikaali uudistuminen – miten johtaa murroksessa".

Aikaisemmin hän on työskennellyt esimerkiksi strategisen muutoksen työelämäprofessorina VTT:llä, Professor of practice -toimessa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun johtamisen laitoksella sekä kehitysjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä mediayhtiö A-lehdissä. Lisäksi hän on toiminut vierailevana professorina University of Technology Sydneyssä Australiassa. Hänen suosituimpia keynote-puheenvuoroja ovat "Miten uudistua radikaalisti", "Avoimuustaidot – tulevaisuuden menestystekijä", "Miten luoda ja johtaa uutta ajattelua", "Luovuuden ja innovoinnin johtaminen murroksessa", "Strateginen tulevaisuusajattelu", "Tulevaisuuden ajatusjohtajat: miten viestiä vaikuttavasti".

Aiheet esimerkiksi

 • Uudistumisen ja muutoksen johtaminen
 • Luovuuden ja innovaatioiden johtaminen
 • Luovat tiimit ja innovatiiviset organisaatiot
 • Luovan ajattelun taidot ja luova työ
 • Strateginen ajattelu ja strateginen johtaminen
 • Strateginen ennakointi ja tulevaisuusajattelu
 • Strategiset kyvykkyydet ja tulevaisuuden osaaminen
 • Disruptiot ja toimintaympäristön murrokset
 • Ajatusjohtajuus, sisällöt ja konseptit
 • Viestintä ja vuorovaikutus
 • Media ja mediajohtaminen
 • Brändijohtaminen ja brändistrategiat

Pressikuvat

Nando Malmelin

Nando Malmelin

Kehitysjohtaja, valmentaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2