Puhujavarauksen yhteydessä ilmainen studio. Lue lisää

Niina Ratsula
Valokuvaaja: Johanna Kinnari

Niina Ratsula

Eettisen yrityskulttuurin ja integriteetin rakentamisen valmentaja

Niina puhuu, kirjoittaa ja valmentaa yrityksiä hyvistä yritysetiikan käytännöistä sekä yrityskulttuurin merkityksestä eettisten riskien hallintakeinona. Yritysetiikka on tänä päivänä - enemmän kuin koskaan aiemmin - keino erottautua ja luoda aitoa kilpailuetua. Yritysten tulee ymmärtää mitkä tekijät altistavat väärinkäytöksille ja ei-toivotulle käytökselle, ja miten näitä riskejä vastaan voidaan suojautua.

Taloudelliset väärinkäytökset, aseman ja vallan väärinkäyttö, seksuaalinen häirintä ja monenlainen muu epäasiallinen käytös ovat aiheuttaneet monelle organisaatiolle asiakkaiden ja eurojen menetyksiä, kolhuja julkisuuskuvaan sekä monelle työntekijälle työpaikan menettämisen tai pahimmassa tapauksessa vankeustuomioita. Hyvät yritysetiikan käytännöt, compliance-ohjelmat ja eettisiä arvoja tukeva yrityskulttuuri ovat parhaita keinoja suojata yrityksen brändiä, mainetta ja työntekijöitä näiltä riskeiltä ja samalla varmistaa asema houkuttelevana ja arvostettuna yhteistyökumppanina ja työnantajana myös jatkossa.

Niina on innostava ja monipuolinen esiintyjä, jonka puheenvuoroista paistaa läpi intohimoinen suhtautuminen aiheeseen. Esityksissään Niina käyttää tarinankerrontaa, todellisia esimerkkejä yritysmaailmasta sekä tutkittua tietoa. Niina haastaa kuulijansa näkemään yritysetiikan kaikki harmaan sävyt ihmisten päivittäisten tekojen, ei paperille kirjoitettujen julkilausumien kautta.

Niinalla on yli 10 vuoden monipuolinen kokemus kansainvälisistä yritysetiikan kehittämis- ja johtotehtävistä Nokian ja Kemiran palveluksessa. Syksystä 2018 lähtien Niina on auttanut suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä eettisten ja compliance -käytäntöjen kehittämisessä perustamansa Code of Conduct Companyn asiantuntijana.

Pressikuvat

Niina Ratsula

Niina Ratsula

Yritysetiikan sanansaattaja

Organisaatio

Arvot & Filosofia

Liiketoiminnan valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2