Niina Sinkko

Mikään ei ole niin pysyvää kuin muutos, ja hyvä niin!

Kulttuurityön asiantuntija

Niina Sinkko

Venäjän kieli ja kulttuuri, muutosjohtaminen ja koulutus

Niina Sinkko on kulttuurityön asiantuntija, pedagogi, oppikirjailija, järjestöjohtaja. Silloin tällöin hän rentoutuu heittämällä stand up -keikan. Työurallaan hän on tehnyt mm. opetussuunnitelman kehitystyötä, toiminut erilaisissa verkostoissa ja kansainvälisissä hankkeissa sekä johtanut erilaisia prosesseja ja organisaatioita. Työkentän tärkeimpiä näkökulmia on ollut kulttuurien välinen vuoropuhelu sekä kansainvälinen verkostoituminen. Kielitaitoinen ja kansainvälisesti kyvykäs Suomi on tämän puhujan sydämen asia.

Niinalla on monipuolista kokemusta muutosjohtamisesta. Hän on ollut aitiopaikalla Suomi-Venäjä-seuran toiminnanjohtajana, kun Venäjä aloitti suursodan Ukrainaan. Oman järjestönsä totaalisen kurssin muutoksen lisäksi hän pääsi seuraamaan muidenkin toimijoiden muuntautumista sodan myötä. Rohkeus oli näissä kaikissa avainsana. Muutokset ovat tulleet Niinalle tutuiksi myös muissa yhteyksissä - uuden työskentelytilan suunnittelutyössä johtoryhmän näkökulmasta, opetussuunnitelmamuutoksissa, organisaatioiden strategiaprosesseissa. Niina näkee muutokset mielenkiintoisina ja organisaatiota ruokkivana voimana, unohtamatta muutosjohtamisen haasteita. Muutoksessa haastavinta on johtamisen kannalta tunnistaa prosessin eri vaiheita ja hyväksyä erilaisia muutosprosessin lainalaisuuksia.

Niina Sinkko pitää erittäin tärkeänä työelämätaitona avoimuutta ja uteliaisuutta. Hän kannustaa rohkeasti tutustumaan ympärillä olevien ihmisten vahvuuksiin ja ruokkimaan avointa suhtautumista työelämän välttämättömiin uudistuksiin. Tämä on ollut ohjenuora siitä lähtien kun hän aloitti uransa vieraiden kielten lehtorina. Niina puhuu mielellään vieraita kieliä ja tarkkailee maailmaa eri kulttuurien kautta. Positiivinen ote johtamiseen on auttanut häntä kehittämään ja johtamaan kulloistakin organisaatiota kohti uutta tulevaisuutta. Helppoa tämä ei aina ole!

Puheenvuoroissaan Niina herättelee kuulijoita mielellään pohtimaan sekä käymään vuoropuhelua itsensä kanssa. Huumori auttaa jaksamaan sekä luennolla, mutta varsinkin työelämässä.

Aiheet esimerkiksi

  • Yhteisön muutoksen johtaminen
  • Kielitietoinen koulu
  • Perusasioiden äärellä ja silti nykyaikaisessa koulussa. Mitä on nykyaikainen oppiminen?
  • Muutoksen johtaminen, kuin valtamerilaivaa ajaisi?
  • Uskalla uudistaa
  • Muutostyön kivenmurusia
  • Näkökulmia ahtaalla olevaan Venäjän kansalaisyhteiskuntaan

Pressikuvat

Niina Sinkko

Niina Sinkko

Järjestöjohtaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2