Niklas Nukari

Niklas Nukari

Asenne, ammattitaito ja aloitteellisuus

Niklas Nukari on vuoden 2024 Diili-kilpailussa menestynyt sarjayrittäjä ja intohimoinen puhuja. Niklas tunnetaan erityisesti vuonna 2014 perustamastaan Autolle.com-vaihtoautoyrityksestään.

Niklas Nukarin puheenvuorot tarjoavat syvällisiä oivalluksia ja käytännön työkaluja, jotka innostavat yleisöä pohtimaan omia tavoitteitaan ja positiivisen asenteen voimaa. Niklas kuvailee itseään toimialojen seikkailijana ja yrittäjähenkisenä taikurina; hän on perustanut, ostanut ja kasvattanut yrityksiä monilla eri toimialoilla – aina tyylikkäästä kauneussalongista Suomen suurimpaan nuohousfirmaan. Puhujana Niklas Nukari on viihdyttävä ja heittäytymiskykyinen esiintyjä. Hänen teemoja ovat mm.

Ihmiset menestymisen takana
Puheenvuorossa tutkaillaan menestyksen taustalla vaikuttavia tekijöitä, korostaen ihmisten merkitystä. Keskitytään siihen, miten yksilöiden intohimo, sitoutuminen ja vuorovaikutus luovat vankan pohjan menestykselle organisaatioissa ja yhteisöissä.

Positiivisen asenteen voima
Tämä esitys valottaa positiivisen asenteen vaikutusta elämänlaatuun ja menestykseen. Niklas käsittelee muun muassa sitä, miten positiivinen asenne voi toimia voimavarana vaikeina hetkinä, auttaa ylittämään esteitä ja luomaan myönteistä ilmapiiriä niin yksilö- kuin työyhteisötasolla.

Menestystarinat, tai ainakin tarinat: syntyvät tekemällä asenteella
Puheenvuorossa pureudutaan menestyksen taustalla piileviin tarinoihin ja niiden voimaan. Korostetaan, miten tarinat, jotka rakentuvat tekemällä asenteella ja vastoinkäymisistä selviämisestä, voivat inspiroida ja motivoida muita saavuttamaan omat tavoitteensa.

Älä tee elämästäsi projektia
Esityksessä kannustetaan elämään hetkessä ja hyväksymään elämän muuttuvuus. Käsitellään sitä, miten jatkuva tavoitteiden tavoittelu voi joskus johtaa stressiin ja pettymyksiin, kun taas avoin mieli ja kyky nauttia matkasta voivat tuoda enemmän iloa ja onnellisuutta elämään.

Aiheet esimerkiksi

  • Positiivisuus ja asenne
  • Myynti
  • Merkityksellinen työ
  • Luovuus ja innovaatio
  • Tavoite
  • Motivaatio

Video

Pressikuvat

Niklas Nukari

Niklas Nukari

Sarjayrittäjä

Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2