Niko Leppänen

Monet tutkimuksen osoittavat, että itseluottamus ja mindset selittävät parhaiten ihmisen hyvinvointia, onnistumista ja menestystä.

Tietokirjailija, motivaatiopuhuja

Niko Leppänen

Vahva itseluottamus ja mindset menestyksen perustana 

Niko Leppänen (B.A., Certified Clarity Coach) on mentaalivalmentaja, tietokirjailija ja motivaatiopuhuja. Hänellä on ollut ainutlaatuinen mahdollisuus opiskella viime vuodet mielen toimintaa ja mindset-valmennusta maailman johtavien opettajien ja valmentajien johdolla niin Lontoossa kuin Yhdysvalloissa.

Nuorena Niko oli liikunnallinen ja aktiivinen nuorimies. Ollessaan lukion ensimmäisellä luokalla, hän sairastui hengenvaaralliseen selkäydintulehdukseen, josta hän selvisi lopulta "vain" jaloistaan liikuntakykynsä menettäneenä. Vuodesta 2006 lähtien Niko onkin osallistunut elämään pyörätuolista käsin.

Niko ilmentää jokapäiväisessä elämässään niitä teemoja, joista hänet luennoitsijana ja kirjoittajana tunnetaan: vahvaa itseluottamusta, tervettä itsetuntoa, kasvun mindsetia ja lähes rajatonta uskoa ihmisten potentiaaliin.

Viime vuosina Niko on toiminut henkisenä valmentajana maajoukkuetason urheilijoille, eturivin esiintyjille ja nuorille yrittäjille. Keväällä 2017 Niko julkaisi yhdessä veljensä Makke Leppäsen kanssa kirjan Itseluottamus - Kestomenestys mielessä (Viisas Elämä 2017).

Monet tutkimuksen osoittavat, että itseluottamus ja mindset selittävät parhaiten ihmisen hyvinvointia, onnistumista ja menestystä. Olipa kyse työurasta, myyntityöstä tai koulussa pärjäämisestä, luottamus omiin kykyihin ja oikeanlainen mindset ovat paras yksittäinen onnistumisten selittäjä. Siksi niiden kuntoon laittaminen on ensimmäinen askel kohti parempaa suorituskykyä ja parempia tuloksia. Yksilöiden vahva itseluottamus luo perustan yhteisön sisäiselle yhteisluottamukselle, joka on kaikkien menestyvien joukkueiden ja organisaatioiden kulmakivi.

Niko kiertääkin ahkerasti luennoimassa itseluottamuksen ja mindsetin teemoista niin kouluissa, yrityksissä, yhteisöissä kuin seminaareissa Suomessa ja maailmalla. Niko yhdistää luennoissaan koskettavalla, inspiroivalla ja humoristisella tavalla omaa selviytymistarinaansa ainutlaatuiseen ymmärrykseensä terveen ja kestävän itseluottamuksen ja itsetunnon perusteista. Hän ei ikinä tyydy jakamaan vain hyviä anekdootteja ja lentäviä lauseita, vaan näyttää aukottomasti, miten vahva itseluottamus ja itsetunto ovat aina saavutettavissa omaa mindsetia kehittämällä riippumatta siitä, mitä meille on elämässämme tapahtunut.

Video

Pressikuvat

Niko Leppänen

Niko Leppänen

Mentaalivalmentaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2