Vuoden Puhuja 2022 -voittajat on julkistettu! Lue lisää

Niko Visuri
Valokuvaaja: Jesse Kainulainen

Niko Visuri

Mr. Body Language ® Kehonkielen ja myynnin asiantuntija

Mr. Body Language ® Niko Visurin vauhdikkaat ja hauskat kehonkielen valmennukset ovat täyttä asiaa viestinnästä ja kommunikoinnista, huumorilla ja pilke silmäkulmassa esitettynä!

Niko avaa kuulijoiden silmät katsomaan uudella tavalla kanssaihmisiä ja auttaa kuulijoita havaitsemaan ja hyödyntämään kehonkielen viestintää parempien tulosten saavuttamiseksi niin työelämän kuin vapaa ajankin tilanteissa ja kohtaamisissa.

Niko perehdyttää kehonkielen maailmaan hauskalla tavalla, esimerkeillä ja kuulijoita aktivoiden. Esitykset antavat osallistujille uusia valmiuksia hyödyntää, havaita sekä tulkita sanatonta viestintää, ja käyttää välittömästi uusia taitoja hyödyksi oman kanssakäymisen, työn, myyntityön, asiakaspalvelun ja liiketoiminnan sekä työssä hyvinvoinnin edistämiseksi. Aihe herättää keskustelua ja innostaa osallistujat kokeilemaan uusia taitoja.

Niko Visurilla on yli 25 vuoden kokemus kehonkielen kouluttajana ja esiintyjänä sekä myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisten valmentajana ja valtakunnallisten myyntiorganisaatioiden rakentajana ja johtajana. Niko on palkittu useiden kansainvälisten suuryritysten parhaana myyjänä ja myynnin johtajana ja hän on kouluttanut Suomessa yli 15.000 myyjää ja asiakaspalvelun ammattilaista.

Satojen miljoonien eurojen myyntibudjeteista vastanneena Niko tuntee yrityselämän ja myynnin haasteet ja osaa tuoda valmennuksiin ja esiintymisiin asiakkaan tarpeiden mukaisia elementtejä, oli kyseessä myyntikokous tai valmennus, keynote puheenvuoro seminaaripäivän aluksi tai lopuksi, asiakastapahtuma, TYHY päivä, illanvietto, pikkujoulut tai stand up esitys kehonkielestä.

Niko on esiintynyt, kouluttanut ja valmentanut sadoissa eri yrityksissä, korkeakouluissa, eri alojen seminaareissa ja kongresseissa mm. Suomessa, Virossa, Latviassa, Saksassa , Englannissa, Sveitsissä, Ranskassa, USA:ssa, Japanissa, Koreassa, Etelä Afrikassa, Taiwanissa ja Brasiliassa.

Niko Visuri esiintyy sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Pressikuvat

Niko Visuri

Niko Visuri

Valokuvaaja: Jesse Kainulainen

Palvelumuotoilu

Tunnelman nostattajat

Markkinointi & Brändäys

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2