Nina Rinne
Valokuvaaja: Laura Tammisto

Tietokirjailija ja rohkea kasvuyrittäjä

Nina Rinne

Rohkeuden ja psykologisen turvallisuuden sanansaattaja

Rohkea ja räväkkä yrittäjä Nina Rinne on johtamisen, kulttuurin kehittämisen sekä valmennuksen rautainen ammattilainen. Äärimmäisen asiantunteva Nina on kunnianhimoinen sekä innostava liiketoimintaosaaja, joka puhuu sekä ymmärtää ihmistä.

Nina Rinne on itseoppinut yrittäjä, joka on suurella sydämellä raivannut tiensä tyhjästä menestykseen läpi loppuun palamisen ja vahvasti luvuilla ohjatun liike-elämän. Hän on ahkera ja peloton inhimillisyyden puolustaja, joka vaatii rohkeutta muilta ihmisiltä sekä uskaltaa puhua tabuista. Ninan missio on auttaa yrityksiä menestymään sekä työyhteisöjä kukoistamaan sosiaalisesti vastuullisesti vaikuttamalla niiden rohkeuteen ja psykologiseen turvallisuuteen. Nina on kokenut kouluttaja ja alansa huippuosaaja, joka ottaa tilan ja ihmiset haltuun vahvalla kokemuspohjalla, eikä jätä ketään kylmäksi.

On kolme asiaa, joita Nina pitää äärimmäisen tärkeänä; suomalaisten yritysten menestys, ihmisten hyvinvointi työelämässä sekä yhdenvertaisuus. Nina painottaa, että liike-elämässä kova ja pehmeä ovat yhtä aikaa läsnä eikä ne ole toisiaan poissulkevia tekijöitä - ennen kaikkea kumpaakin tarvitaan. Nina tietää mistä puhuu painottaessaan valmennuksissaan, että menestystä luodaan kestävästi ja kunnianhimo voi olla läsnä bisneksessä samalla, kun tehdään kasvua ja huomioidaan ihmisyys. Lisäksi Nina haluaa toimia ennen kaikkea esikuvana naisille lasikattojen rikkojana.

Nina on myös tietokirjailija ja teoksessaan "Rohkea Organisaatio - turvallinen työyhteisö menestyy" hän tarjoaa käytännönläheisiä vinkkejä sekä työkaluja rohkeamman organisaation rakentamiseen. Kuten kirjassaan, myös valmennuksissa ja puheenvuoroissaan Ninan agenda on tehdä suomalaisesta työelämästä parempaa päivä kerrallaan.

Nina Rinteen luennot ovat räätälöitävissä toiveiden ja kohdeyleisön mukaisesti.

Nina osaa ihmiset. Nina tekee toisin. Sinä päätät muututko.

Aiheet esimerkiksi

  • Rohkea johtajuus
  • Psykologinen turvallisuus
  • Yrityskulttuuri ja sen rakentaminen
  • Muutosjohtaminen
  • Ihmisten hyvinvointi työelämässä
  • Yhdenvertaisuus ja monimuotoisuus

Pressikuvat

Nina Rinne

Nina Rinne

Yrittäjä, valmentaja

Valokuvaaja: Laura Tammisto

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2